Ponturi Pariuri Fotbal Real Madrid vs Chelsea

BETFAIR EXCHANGE

Real Madrid și Chelsea Londra joacă astăzi, de la ora 22:00, manșa tur a semifinalei UEFA Champions League. 

Real Madrid a făcut doi pași greșiți în LaLiga și are șanse tot mai mici la titlu. E pe locul secund, cu 71 de puncte, când mai sunt 5 meciuri de jucat. Tot atâtea are și Barcelona, dar cu o partidă în minus, în timp ce lider e Atletico, cu 73 de puncte. În aceste condiții, Liga Campionilor este obiectivul principal al lui Zinedine Zidane. Madrilenii nu au avut deloc un parcurs lin în această competiție. Au avut emoții încă din faza grupelor, obținând calificarea în ultima rundă, datorită unei victorii cu Monchengladbach. În optimi le-a ieșit în cale Atalanta, mașinăria de fotbal din Serie A, de care au trecut cu două victorii. În sferturi a urmat un test și mai dificil, Liverpool, campioana Angliei. A fost 3-1 la Madrid și 0-0 pe Anfield Road. Specialistul acestei competiții, pe care a cucerit-o de 3 ori consecutiv în precedentul mandat, Zidane are în continuare probleme de efectiv. Lipsesc Kroos, dirijorul de la mijlocul terenului, căpitanul Sergio Ramos, Lucas, Mendy și Valverde. 

cota2.ro

Chelsea a fost echipa cu cele mai importante investiții făcute în startul sezonului, iar rezultatele se văd acum. Și-a găsit ritmul odată cu instalarea lui Tuchel și e în cărți pe ambele fronturi. Ocupă locul 4 în Premier League, cu 58 de puncte, un avans de 3 lungimi față de principala urmăritoare. În Liga Campionilor a câștigat o grupă ușoară, din care au mai făcut partea Sevilla, Krasnodar și Rennes, apoi au trecut fără probleme de Atletico Madrid și de Porto. Londonezii au un singur indisponibil astăzi, pe croatul Kovacic. 

AICI ai cel mai mare bonus la pariuri din România: 200% până la 2000 de Lei la prima depunere cu RULAJ X1

În ciuda faptului că sunt prezențe constante în fazele avansate ale cupelor europene, Real și Chelsea s-au întâlnit recent doar în două meciuri amicale. Ultimul a fost în 2016, câștigat de spanioli cu 3-2. Alte informații interesante:

• 3 rezultate de egalitate a înregistrat Real Madrid în ultimele 4 meciuri oficiale, toate 0-0, cu Liverpool, Getafe și Betis

• de la venirea lui Tuchel, Chelsea a încheiat și ea de 3 ori cu acest rezultat, 0-0 

• 17 meciuri consecutive fără eșec are Real Madrid

• Chelsea a cedat doar două meciuri în mandatul lui Tuchel

• Chelsea este cea mai agresivă formație în acest sezon al Ligii Campionilor, cu 142 de faulturi comise

• 42 de meciuri a jucat Real Madrid împotriva formațiilor din Anglia, de-a lungul anilor. 12 dintre ele s-au încheiat la egalitate

• 47 de partide are Chelsea împotriva echipelor spaniole. A remizat de 16 ori

• Real și Chelsea sunt în top la capitolul posesie a mingii în acest sezon al Ligii. Madrilenii au o medie de 57% la acest capitol, în timp ce londonezii sunt la 54%.

Dacă au impresionat prin ceva în ultimele luni, Real și Chelsea au făcut-o printr-o organizare exelentă pe plan defensiv. Ambele primesc foarte greu gol. Adăugând miza uriașă a meciului, vom vedea o dispută în care domnește prudența. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru un rezultat de egalitate (X final) este 3.25. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Real Madrid vs Chelsea
Pronostic:
X
Cota
3.25
Cota finala: 3.25
Profit: 6.75
Stake: 3
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro