Ponturi Pariuri Fotbal Real Madrid vs Chelsea FC

BETANO

Real Madrid - Chelsea FC

Prima semifinala din UEFA Champions League se joaca diseara pe ”Alfredo di Stéfano Stadium” din Madrid, acolo unde Real Madrid, cea mai titrata echipe din competitie, primeste vizita celor de la Chelsea, echipa ”renascuta” de la venirea lui Tuchel.

cota2.ro

Date statistice

  • Duelul dintre Real Madrid si Chelsea reprezinta cel de-al 163-lea meci din UEFA Champions League dintre o echipa engleza și spaniola (cele mai multe intalniri din competitie)
  • Aceasta va fi a 4-a întâlnire europeană dintre Chelsea și Real Madrid. Cele doua s-au confruntat în finala Cupei Cupelor 1971 (1-1 in tur, 2-1 in retur pentru Chelsea) și finala SuperCupei UEFA 1998 (1-0 pentru Chelsea)
  • Real Madrid s-a confruntat cu Chelsea, fara sa castige, mai des decât a facut-o cu oricare altă echipă, în toate competițiile, în întreaga lor istorie, nereusind sa castige niciunul din cele trei meciuri (un egal si doua infrangeri).
  • Managerul lui Chelsea, Thomas Tuchel, s-a confruntat cu Real Madrid, fara sa piarda în UEFA Champions League, mai des decât împotriva oricărui alt adversar (o victorie si 3 egaluri). In istoria competiției, celalalt manager care a înfruntat ”Los Blancos” de patru ori fără sa piarda, a fost Gérard Houllier (4 meciuri - 2 victorii si 2 egaluri).
  • Real Madrid a câștigat prima manșă in 9 din ultimele 10 faze eliminatorii din UEFA Champions League, marcând cel puțin două goluri în opt dintre aceste partide. 

AICI ai cel mai mare bonus la pariuri din România: 200% până la 2000 de Lei la prima depunere cu RULAJ X1

Echipe probabile de start, Real Madrid - Chelsea

Real Madrid (4-3-3): Courtois; Carvajal, Militao, Varane, Nacho; Modric, Casemiro, Kroos; Vinicius, Benzema, Hazard

Antrenor: Zinedine Zidane

Chelsea (3-4-2-1): Mendy; Azpilcueta, Silva, Rudiger; James, Jorginho, Kante, Chilwell; Mount, Pulisic; Werner

Antrenor: Thomas Tuchel

Ce pariem?

In ciuda absentelor pe care ”Zizou” le are, primul 11 probabil arata destul de bine. Real Madrid pare favorita in aceasta dubla mansa insa Chelsea poate fi acea echipa care sa produca marea surpriza. Intr-adevar, Chelsea nu a intalnit un adversar de calibrul ”Los Blancos” si aici cred ca poate fi marea problema. Ok, poate Atletico Madrid, insa acestia nu par sa aiba ofensiva rivalei lor. Tuchel e un antrenor care vrea 200% de la proprii sai jucatori si ma astept ca Chelsea sa incerce sa puna in pericol poarta lui Courtois, in multe randuri. Problemele Realului sunt in defensiva. Linia de mijloc e una excelenta, iar atacul arata foarte bine, mai ales dupa revenirea lui Hazard. Chelsea va juca un 3-4-3, dar cred ca aceasta formula o sa se transforme destul de multe ori intr-un 5-4-1, cu Chillwell si James retragandu-se mereu in defensiva, iar acelasi lucru facandu-l si Pulisic impreuna cu Mount. Werner va fi piesa importanta in ofensiva, iar germanul cred ca o sa fie lansat de multe ori cu pase filtrante, printre fundasii celor de la Real. Una peste alta, Real Madrid joaca acasa si e favorita. Nu cred ca acestia vor pierde, ba mai mult, eu am incredere ca se pot impune in jocul de astazi. Pariul meu pentru meciul Real Madrid - Chelsea FC este ”Real Madrid -0.25 Handicap Asiatic”, la o cota de 2.00 pe Betano.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Real Madrid vs Chelsea FC
Pronostic:
Real Madrid -0.25 AH
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: 0.00
Stake: 10
Status: In desfasurare

cota2.ro
cota2.ro