Ponturi Pariuri Fotbal Brentford vs Rotherham

BETFAIR EXCHANGE

Brentford și Rotherham se întâlnesc astăzi, de la ora 21:00, într-o restanță din etapa cu numărul 35 de Championship.

Brentford a ratat din nou la mustață promovarea directă. Sezonul trecut a cedat surprinzător în ultima rundă, 1-2 cu Barnsley, echipă aflată atunci în subsolul clasamentului. A mers în play-off, unde a pierdut finala cu Fulham, scor 1-2. Sezonul acesta, situația este una asemănătoare. Cu o victorie astăzi, gazdele își asigură în mare măsură locul 3. Secretul progresului incredibil din ultimii ani îl reprezintă antrenorul danez Thomas Frank. Acesta a implementat o filosofie ultraofensivă, cea mai spectaculoasă din Championship, și a păstrat-o chiar dacă în vară a cedat cei mai importanți fotbaliști. Clubul a încasat 62 de milioane de euro în schimbul lui Benrahma și Ollie Watkinks. Și-a găsit însă alte două staruri. Atacantul Ivan Toney a marcat 29 de goluri și a oferit 10 pase decisive, în timp ce extrema Bryan Mbuemo a înscris 6 goluri și a pasat decisiv în 11 rânduri. 

cota2.ro

Rotherham este implicată în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Momentan este pe locul 22 din 24 de formații, cu 39 de puncte. Are de recuperat 4 lungimi față de Derby, prima de deasupra liniei, dar speranța stă în cele două meciuri restante. Lotul oaspeților este unul MULT mai slab decât al lui Brentford, cotat la doar 15,6 milioane de euro, față de 106,3 milioane. 

AICI ai cel mai mare bonus la pariuri din România: 200% până la 2000 de Lei la prima depunere cu RULAJ X1

Brentford a câștigat meciul tur fără emoții, scor 2-0. Alte informații interesante: 

• Brentford a dominat clar meciul tur: 63% posesie, 10-8 ocazii de gol, 5-2 șuturi pe poartă

• Brentford are 4 victorii consecutive în meciurile directe cu Rotherham, de fiecare dată impunându-se la o diferență de cel puțin două goluri

• Rotherham a pierdut ultimele 4 meciuri de campionat. A înscris un singur gol în acest interval

• 73 de goluri a marcat Brentford în acest sezon, cea mai bună ofensivă. Toney, atacantul lor, este golgeterul din Championship

• doar 2 meciuri a pierdut Brentford pe teren propriu în această stagiune

• 13,5 ocazii de gol/meci și-a creat Brentford în acest sezon. Rotherham are o medie de 11,3 oportunități/partidă.

Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru victoria lui Brentford este 1.63 și o voi juca la Pariul 6 de la Challenge ALL-IN folosind ca miză tot câștigul acumulat până acum, adică 2700 de Lei!




Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Brentford vs Rotherham
Pronostic:
1
Cota
1.63
Cota finala: 1.63
Profit: 6.30
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro