Ponturi Pariuri Fotbal Sepsi OSK vs Academica Clinceni

BETFAIR EXCHANGE

Sepsi Sf. Gheorghe și Academica Clinceni se întâlnesc astăzi, de la ora 16:30, în runda cu numărul 4 a play-off-ului Ligii 1. 

La a doua participare din istorie în play-off, Sepsi pare decisă să încurce pe toată lumea. Covăsnenii vin după o victorie mare, pe terenul lui FCSB, scor 2-1. Formația lui Leo Grozavu practică un fotbal extrem de energic, agresiv, și își sufocă pur și simplu adversarele. Contra celor de la FCSB, jucătorii au alergat în total peste 121 de km, valoare rar întâlnită chiar și în Liga Campionilor. Grozavu are aproape întreg lotul valid, în tenativa de a încheia pe locul 4, cel pe care îl și ocupă în prezent. Pe lângă o sumă mai mare din drepturile TV, aproximativ 100.000 de euro în plus față de locul 5, poziția a 4-a ar putea duce în Conference League, dacă Universitatea Craiova se impune în Cupa României. 

cota2.ro

Clinceni resimte șocul primei calificări în play-off. Ilfovenii au obținut deja mai mult decât îți propuseseră și sunt lipsiți de motivație. Nu mai au pentru ce să tragă, asta și din cauza conducerii, care a greșit în momentul depunerii dosarului de licențiere și nu a primit acceptul de a evolua în cupele europene. Academica are înfrângeri pe linie în această parte a campionatului și probleme de efectiv. Antrenorul Ilie Poenaru și 3 jucători sunt pozitivi cu Covid-19 și nu s-au putut deplasa la Sf. Gheorghe. 

BONUS FĂRĂ DEPUNERE: 39 de Lei de la Superbet AICI

Sepsi nu a primit gol în cele 4 meciuri directe jucate pe teren propriu împotriva Clinceniului. Alte informații interesante: 

• 3 victorii și o remiză are Sepsi, pe teren propriu, împotriva Clinceniului

• 3 șuturi pe spațiul porții lui Sepsi a tras Clinceni în ultimele 3 deplasări (în total)

• 6 șuturi pe spațiul porții a expediat Sepsi în meciul câștigat runda trecută cu FCSB

• doar 2 victorii are Clinceni în deplasările din anul calendaristic 2021

• 900 de euro este prima pe care o vor primi jucătorii lui Sepsi, dacă se impun în meciul cu Clinceni.

Sepsi este echipa aflată pe val, plină de energie și cu obiectiv concret, calificarea în premieră într-o cupă europeană. De cealaltă parte, Clinceni plutește în derivă, fără ținte concrete. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru victoria lui Sepsi este 1.77. 


Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Sepsi OSK vs Academica Clinceni
Pronostic:
1
Cota
1.77
Cota finala: 1.77
Profit: 3.85
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro