Ponturi Pariuri Fotbal PSG vs Manchester City

BETFAIR SPORTSBOOK

PSG și Manchester City dispută astăzi, de la ora 22:00, manșa tur a semifinalei din UEFA Champions League. 

PSG s-a obișnuit cu aerul tare din Liga Campionilor, după finala disputată și pierdută la limita anul trecut, 0-1, contra lui Bayern Munchen. Parizienii sunt hotărâți să meargă până la capăt acum. Au ajuns în semifinale câștigând o grupă grea, din care au mai făcut parte Leipzig, Manchester United și Basaksehir, iar în fazele eliminatorii au scos coloșii Barcelona și Bayern. Antrenorul Mauricio Pochettino are un singur fotbalist indisponibil, pe Bernat. Așadar, starurile Mbappe și Neymar sunt gata de show. 

cota2.ro

Proiectul șeicilor de la Manchester City a avut ca țel suprem triumful în Liga Campionilor. „Cetățenii” n-au jucat însă niciodată finala. Acum sunt foarte aproape. Managerul Pep Guardiola are pe mână un lot fabulos, cu soluții multiple pentru fiecare post. Sistemul de rotație adoptat a adus un mare avantaj. Întreg lotul este valid pentru jocul de astăzi. City a avut emoții doar în faza sferturilor de finală, când a fost condusă de Dortmund la retur. A revenit însă pe final și s-a impus 2-1. De altfel, liderul din Anglia a câștigat 9 dintre cele 10 meciuri disputate în actuala ediție.

BONUS FĂRĂ DEPUNERE: 39 de Lei de la Superbet AICI

PSG și Manchester City s-au mai înfruntat în Liga Campionilor, în sferturile sezonului 2015/2016. Reprezentanta Angliei s-a calificat atunci, după un 2-2 în deplasare și 1-0 la retur. Alte informații interesante: 

• câte 21 de goluri au înscris PSG și City în actuala ediție de Liga Campionilor. Doar Bayern are mai multe

• 6 cornere/meci a obținut Manchester City în acest sezon de Champions League. PSG are și ea o medie bună, 4,7 lovituri de la colț/partidă

• 25 de cartonașe galbene au văzut fotbaliștii lui PSG în stagiunea actuală, cele mai multe dintre toate participantele

• parizienii sunt lideri și în ceea ce privește cartonașele roșii, 2 

• jucătorii lui PSG sunt în top și în sens invers. Au suferit 147 de faulturi. Doar cei ai lui Porto au fost mai tăvăliți

• în ultimul meci jucat de PSG pe teren propriu contra unei echipe din Anglia (1-2 cu United, în grupe), raportul cornerelor a fost 11-9, iar cel al cartonașelor galbene a fost 2-2.

Betfair Sportbook a pregătit sute de pariuri speciale pentru înfruntarea PSG - Manchester City. Mi-a atras atenția unul dintre ele, „1 sau mai multe cornere pentru fiecare echipă în fiecare repriză și 1 sau mai multe cartonașe pentru fiecare echipă”, la o cotă excelentă de 2.00. 

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
PSG vs Manchester City
Pronostic:
Vezi mai sus
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: 5.00
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro