Ponturi Pariuri Fotbal PSG vs Manchester City

BETFAIR SPORTSBOOK

PSG - Manchester City

Diseara se joaca mansa tur celei de-a doua semifinale din UEFA Champions League. Pe ”Parc des Princes”, PSG-ul lui Neymar si Mbappe, da fata in fata cu echipa antrenata de Pep Guardiola, Manchester City. Ambele echipe sunt conduse de puteri, in ceea ce priveste banii, iar targetul ambelor echipe e castigarea trofeului suprem. Ne asteapta un meci extrem de tare, spectaculos si cu multe faze de poarta deoarece ambele echipe joaca spectaculos.

cota2.ro

Stiai ca?

  • Manchester City joacă doar a patra semifinală din istoria sa europeană, după Cupa Cupelor din 1969-1970 și 1970-1971, și UEFA Champions League 2015-2016. ”Cetatenii” au reusit să ajungă în finală o singură dată, câștigând in cele din urma singurul lor trofeu european până în prezent, Cupa Cupelor din 1970.
  • Antrenorul lui City, Pep Guardiola a castigat doar in fata altor trei antrenori, mai mult decat a facut-o in fata lui Mauricio Pochettino. Cei doi s-au intalnit de 18 ori, iar Pep si-a adjudecat 10 succese. Totusi, in singurul duel european dintre cei doi, in sferturile UCL din sezonul 2018/2019, Pochettino a trecut de Guardiola, dupa un 4-4 la general, progresand in semifinale datorita golurilor marcate in deplasare.
  • PSG e fara victorie in ultimele trei dueluri cu Manchester City, in competitiile europene (doua egaluri si o infrangere). Doar impotriva celor de la Arsenal (4 meciuri), AC Milan (4 meciuri) si Juventus (8 meciuri), PSG are mai multe meciurile jucate fara sa se impuna.
  • Manchester City a eliminat-o pe PSG în singura lor întâlnire directa intr-o faza eliminatorie din UEFA Champions League, calificandu-se atunci in semifinalele competitiei, dupa golul decisiv din retur, de pe Etihad, marcat de Kevin De Bruyne .
  • PSG este doar a treia echipă franceză care a ajuns în semifinalele UEFA Champions League în doua sezoane consecutive, după St Etienne în sezoanele 1975 și 1976 și Olympique de Marseille în sezoanele 1990 și 1991.

BONUS FĂRĂ DEPUNERE: 39 de Lei de la Superbet AICI

Echipe probabile de start, PSG - Manchester City

PSG (4-3-3): Navas; Dagba, Marquinhos, Kimpembe, Diallo; Paredes, Gueye, Veratti; Di Maria, Mbappe, Neymar

Antrenor: Mauricio Pochettino

Manchester City (4-3-3): Ederson; Walker, Stones, Dias, Cancelo; Rodri, De Bruyne, Gundogan; Mahrez, Silva, Foden

Antrenor: Pep Guardiola

Ce pariem?

Ma astept la un meci in care ambele echipe sa mizeze pe faza ofensiva. Sunt jucatori de top, iar orice gol marcat inseamna enorm de mult. Guardiola cred ca o sa-si etaleze acel joc de posesie si o sa-i innebuneasca cu pase pe francezi, insa gazdele ii au pe Neymar si Mbappe, doi jucatori absolut senzationali care speculeaza orice gaura din defensiva adversa. Mbappe a reusit meciuri bune in fazele eliminatorii, atat cu Barcelona, cat si cu Bayern Munchen. Ma astept ca starul francez sa-l puna la incercare pe Ederson, cel putin o data. Nu o sa mizez doar pe Kylian, ci si pe Kevin de Bruyne, jucatorul cheie din echipa lui Pep. Acesta executa toate fazele fixe si suteaza mult de la distanta. Cred ca o sa o faca si diseara, si din nou, cred ca Navas o sa fie destul de solicitat. Pariul meu pentru meciul PSG - Manchester City este ”K. Mbappe minim un sut pe poarta + K. de Bruyne minim un sut pe poarta”, la o cota de 2.38, pe Betfair Sportsbook.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
PSG vs Manchester City
Pronostic:
K. Mbappe minim un sut pe poarta + K. de Bruyne minim un sut pe poarta
Cota
2.38
Cota finala: 2.38
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro