Ponturi Pariuri Fotbal Bilbao vs Valladolid

BETANO

Bilbao vs Valladolid

Spania, LaLiga

cota2.ro


Cu cateva absente importante in echipa, Bilbao a reusit surpriza in derbiul contra lui Atletico Madrid, castigand prin golul fundasului Martinez in ultimele 5 minute ale meciului, astfel că, madrilenii care ocupau locul 1 detasat, au mari emotii pentru cursa castigarii competitiei.


Marea absenta pentru Bilbao este capitanul Muniain, absent si in victoria cu Atletico. Alaturi de acesta se mai adauga pe lista, suspendatul Unai Vencedor- cartonas rosu și Yuri Berchiche ca și absente importante.


Valladolid nu se va putea baza pe Raul Garcia - accidentat și pe Kenan Kodro - suspendat pentru cumul de cartonase galbene.

Oaspetii sunt fara victorie de 6 etape si ocupa pozitia 18, cu 29 de puncte, primul loc retrogradabil. In aceasta situatie se afla Eibar - cu 5 infrangeri consecutive si Huesca.


Bilbao este neinvinsa in jocurile de acasa si pornescu cu prima sansa pentru o victorie in aceasta seara. De partea opusa, Valladolid nu se simte bine in jocurile din deplasare, reusind sa castige doar 2 meciuri in cele 16 etape jucate pe terenul adversarilor.


Valladolid are un meci dificil si o miza uriasa si aceea de a evita retrogradarea. Cred ca acestia pot marca cel putin o data in joc.


stats:

  • in ultimele 4 meciuri directe din toate competitiile, ambele echipe au marcat;
  • In ultimul meci direct, Valladolid s-a impus cu 2-1;
  • 7 jucatori vor lipsi in aceasta seara pentru Bilbao;
  • Valladolid a pierdut in deplasare la limita in ultimele 10 meciuri (n.r. 1-0 cu Barcelona si 1-0 cu Alaves);

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Bilbao vs Valladolid
Pronostic:
Valladolid marchează pana in minutul 80
Cota
1.83
Cota finala: 1.83
Profit: 0.83
Stake: 1
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro