Ponturi Pariuri Fotbal Villareal vs Arsenal

Superbet

Villarreal și Arsenal Londra dispută astăzi, de la ora 22:00, turul semifinalei din UEFA Europa League. 

Villarreal a defilat în actuala ediție de Europa League. E neînvinsă, iar în fazele eliminatorii a reușit performanța de a câștiga toate cele 6 meciuri, împotriva lui Salzburg, Dinamo Kiev și Dinamo Zagreb. „Submarinul galben” nu are un parcurs la fel de bun și în LaLiga, unde ocupă doar locul 7, cu 49 de puncte acumulate în 33 de meciuri. Disputa de astăzi este una specială pentru antrenorul Unai Emery. Spaniolul are o revanșă de luat în fața lui Arsenal, club de care nu s-a despărțit în cele mai bune condiții. Emery este un specialist al Europa League, competiție pe care a cucerit-o de 3 ori, când se afla pe banca celor de la Sevilla. Astăzi are la dispoziție întreg lotul, cu excepția lui Iborra.

cota2.ro

Arsenal are cel mai slab sezon intern din ultimii 25 de ani. Atunci, când Arsene Wenger încă nu preluase echipa, încheiau pe locul 12 în Premier League. Acum ocupă locul 10. Cu 5 etape rămase de jucat, distanța până la top 4 este de 13 puncte. În aceste condiții, singura cale să revină în grupele UEFA Champions League, după o pauză de 5 ani, este câștigarea Europa League. Mikel Arteta le-a oferit fanilor vești bune înaintea deplasării din Spania. Aubameyang, Lacazette și Tierney, 3 oameni de bază, s-au refăcut după problemele medicale și ar putea apărea încă din primul minut. 

BONUS FĂRĂ DEPUNERE: 39 de Lei de la Superbet AICI

Ultimele înfruntări dintre Arsenal și Villarreal au avut loc în sferturile de finală din ediția 2009/2010 de Liga Campionilor. Arsenal se impunea cu 3-0 pe teren propriu și remiza 1-1 în deplasare. Alte informații interesante: 

• Villarreal a marcat în toate cele 11 meciuri din actuala ediție de Europa League (returul cu Qarabag, din grupe, nu s-a mai disputat)

• meciurile jucate pe teren propriu în șaisprezecimi și în sferturi, cu Zagreb și Salzburg, au fost GG

• ultimele 5 meciuri oficiale ale lui Villarreal au fost GG

• Arsenal a marcat cel puțin 3 goluri în ultimele 4 deplasări (3-1 cu Olympiakos, 3-3 cu West Ham, 3-0 cu Sheffield și 4-0 cu Slavia)

• Arsenal este prima la toate statisticile ofensive din acest sezon de Europa League: cele mai multe goluri (32), cele mai multe ocazii (175) și cele mai multe șuturi pe spațiul porții (67)

• Villarreal este și ea în top, cu 25 de goluri și 57 de șuturi trimise pe spațiul porții

• Moreno și Alcacer, atacanții lui Villarreal, au înscris câte 5 goluri și împart locul 4 în clasamentul golgeterilor din Europa League. 

BONUS FĂRĂ DEPUNERE: 39 de Lei de la Superbet AICI

Voi încerca o cotă mare pentru acest meci, la valoarea 6.50, pe care o puteți găsi în secțiunea SuperPariuri de pe Superbet și care trebuie să îndeplinească următoarele condiții cumulate pentru a fi câștigătoare:

  • peste 2.5 goluri în meci
  • peste 9.5 cornere în meci
  • peste 3.5 cartonașe în meci

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Villareal vs Arsenal
Pronostic:
VEZI MAI SUS
Cota
6.50
Cota finala: 6.50
Profit: -2.00
Stake: 2
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro