Ponturi Pariuri Fotbal Manchester United vs AS Roma

BETFAIR EXCHANGE

Manchester United și AS Roma dispută astăzi, de la ora 22:00, turul semifinalei UEFA Europa League. 

Manchester United este principala favorită la câștigarea Europa League în acest sezon. A ajuns în această competiție după ce a încheiat pe locul 3 în grupa de Liga Campionilor, în spatele lui PSG și Leipzig. În tururile eliminatorii nu a avut probleme cu Real Sociedad, AC Milan și Granada. „Diavolii roșii” stau bine și pe plan intern. După 33 de etape jucate, ocupă locul secund în Premier League. Au 67 de puncte și sunt siguri de participarea în ediția următoare a Ligii. Antrenorul Ole Gunnar Solskjaer are doar doi absenți astăzi, pe Jones și pe Martial.

cota2.ro

AS Roma își mai poate salva sezonul doar prin intermediul Europa League. Cele 3 meciuri consecutive fără victorie au compromis șansele la o clasare în top 4 în Serie A. Antrenorul Paulo Fonseca își joacă postul în semifinala cu United și este nevoit să se descurce fără 4 fotbaliști importanți. Zaniolo, Calafiori și Pedro sunt accidentați, în timp ce Mancini este suspendat pentru cumul de cartonașe galbene. În sferturile Europa League, Roma a tremurat serios pentru calificare. A învins-o total nemeritat pe Ajax în tur, scor 2-1, iar la retur s-a văzut condusă cu 1-0, cu „lăncierii” având și un gol anulat de VAR. 

BONUS FĂRĂ DEPUNERE: 39 de Lei de la Superbet AICI

Cea mai recentă dispută directă dintre United și Roma a fost un meci amical, în 2014, câștigat de englezi cu 3-2. Cele mai importante informații: 

• 6 meciuri oficiale s-au disputat între Manchester și Roma. „Diavolii” au câștigat 4 dintre ele. Pe teren propriu au un procentaj perfect, 3 victorii din 3

• cea mai clară victorie europeană a lui United din acest secol este chiar împotriva Romei, un 7-1 pe Old Trafford, în sezonul 2006/2007 al Ligii Campionilor

• doar 29% a fost posesia celor de la Roma în returul din sferturi contra lui Ajax

• United a câștigat ultimele 4 meciuri jucate pe teren propriu

• AS Roma a primit câte 3 goluri în ultimele deplasări, pierdute cu Cagliari și Torino

• United a pierdut o singură dispută din ultimele 16 jucate împotriva formațiilor din Italia. Golaverajul all-time împotriva peninsularilor este 53-43

• AS Roma e pe minus în fața formațiilor engleze. A pierdut 16 meciuri, a câștigat 13 și a remizat de 12 ori, cu un golaveraj negativ, 42-56.

Manchester United are un lot aproape de două ori mai valoros decât al Romei. Britanicii au un plus și la capitolul moral, avantajul terenului propriu și un adversar aflat în criză. Toate indiciile duc către o victorie lejeră. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru victoria lui United la handicap -1 în regim asiatic este 1.94. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Manchester United vs AS Roma
Pronostic:
Man United -1 Handicap Asiatic
Cota
1.94
Cota finala: 1.94
Profit: 4.70
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro