Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 5.65

BETANO
  • Politehnica Iași - Viitorul Constanța

Politehnica Iasi e una dintre echipele condamnate la retrogradare in acest sezon si pare ca nu poate sa se impuna in meciurile pe care le are de jucat. Astazi, in Copou, Poli primeste vizita Viitorului, echipa cu o cadere neasteptata in acest sezon. Ambele formatii au nevoie de succes in aceasta disputa, asa ca ma astept sa se joace fotbal. Ambele formatii au o medie a golurilor in meci, in partea secunda, asa ca aleg sa merg pe cel putin un gol marcat dupa pauza.

  • Dinamo Bucuresti - FC Voluntari

Dinamo e si ea in cadere libera, mai ales dupa rezultatele din ultima perioada. Ma astept ca trupa din Stefan cel Mare sa-si revina in meciul de astazi si, de ce nu, sa-l si castige. Voluntari a aratat destul de bine in ultima perioada si practica un joc bun sub comanda lui Bogdan Andone. Nu o sa fie usor meciul de astazi pentru niciuna dintre echipe. Ma astept la un start de meci bun, cu cel putin o reusita pana in pauza.

cota2.ro

  • Universitatea Craiova - FCSB

”Derby-ul” etapei se joaca in Banie, acolo unde Universitatea primeste vizita celor de la FCSB. Se anunta un meci interesant mai ales ca etapa trecuta, cei de la Craiova au invins-o pe CFR Cluj, iar FCSB a pierdut, surprinzator, cu Sepsi. FCSB are si probleme de lot si pare ca echipei ii e tot mai greu in aceasta lupta pentru titlu. In alta ordine de idei, ne asteapta un ”derby” si sper sa vedem cat mai multe reusite, asa cum am vazut de-a lungul timpului in confruntarile directe.

  • Manchester United - AS Roma

Diseara avem si partidele din semifinalele UEFA Europa League, iar unul din meciuri este cel dintre ”diavoli” si romani. Manchester United porneste ca favorita certa aceasta dubla mansa si are sanse mari sa se califice in finala. Roma isi va juca cartea si cred ca o sa o faca destul de bine. Italienii au jucatori capabili sa rezolve meciuri, iar in acest tur, evit sa mizez pe solisti sau goluri. Cred ca o sa fie un meci cu multe atacuri si implicit, cred ca o sa avem multe lovituri de colt.

  • CF Villarreal - Arsenal FC

In cealalta semifinala se intalnesc Villarreal si Arsenal, doua echipe cu un joc ofensiv destul de bun. Pe banca ”submarinului galben” e nimeni altul decat Unai Emery, specialistul UEFA Europa League. Acesta a castigat trei titluri consecutive in aceasta competitie cu Sevilla, iar odata ajuns in aceasta faza, cred ca isi mai doreste un trofeu. Arsenal joaca deschis si cred ca ambele echipe se vor invita in ofensiva. Ma astept la reusite in aceasta semifinala.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Politehnica Iași vs Viitorul Constanța
Pronostic:
Peste 0.5 goluri in repriza secunda
Cota
1.32
Dinamo Bucuresti vs FC Voluntari
Pronostic:
Peste 0.5 goluri in prima repriza
Cota
1.55
Universitatea Craiova vs FCSB
Pronostic:
Peste 7.5 cornere
Cota
1.42
Manchester United vs AS Roma
Pronostic:
Peste 8.5 cornere
Cota
1.44
CF Villarreal vs Arsenal FC
Pronostic:
Peste 1.5 goluri
Cota
1.35
Cota finala: 5.65
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro