Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 5.68

Superbet

Pentru acest bilet am ales 5 evenimente cu statistici interesante pe goluri in prima repriza. Mai exact, toate cele 5 partide sunt selectate dupa coeficientii din ultimele 10 partide Home / Away si dupa ultimele 5 partide directe si avand o probabilitate de minim 80%, fiecare.

Alloa v Dunfermline - In liga secunda din Scotia, Alloa, echipa deja retrogradata in liga a treia, da piept cu Dunfermline, echipa care a prins Play-Off-ul de promovare. Acestia au o medie de 80% pentru minim un gol marcat in prima parte, deznodamant intalnit si in 4 din ultimele 5 meciuri directe.

cota2.ro

Athlone v Cabinteely - In Irlanda tocmai s-a dat startul ligii secunde, iar astazi, liderul Athlone, primeste vizita echipei cu cea mai slaba defensiva dupa 5 etape, Cabinteely, cu 11 goluri incasate. In 80% din intalnirile directe dintre cele doua echipe am avut cel putin un gol marcat in prima parte, asadar ne asteptam din nou la un astfel de scenariu.

BONUS FĂRĂ DEPUNERE: 39 de Lei de la Superbet AICI

Univ. San Martin v AD Cantolao - In Peru avem un duel intre o echipa de mijlocul clasamentului si o echipa slaba, din toate punctele de vedere, mai ales in meciurile de pe teren strain. In ultimele 10 directe am avut minim doua goluri marcate, iar in 9 dintre ele, ambele echipe au marcat. Mai mult, au o medie de 85% pentru un gol inainte de pauza, lucru intalnit in ultimele 5 meciuri directe.

Oss v Utrecht II - In liga secunda din Olanda se intalnesc doua echipe care nu mai au treaba cu zona Play-Off-ului, insa ne asteptam la goluri pentru ca o sa se joace destul de ”relaxat”. In 90% din ultimele 10 meciuri ale ambelor formatii (Acasa/Deplasare), am avut cel putin un gol marcat in prima parte, iar in 4 din ultimele 5 meciuri directe, s-a marcat pana in pauza.

Southampton v Leicester - ”Sfintii” si ”Vulpile” se intalnesc pe St. Mary, iar ultima intalnire directa de pe acest stadion a fost un macel. Leicester s-a impus cu 9-0 pe 25 Oct. 2019, Perez si Vardy reusind cate un hattrick. Media golurilor din ultimele 10 meciuri ale celor doua echipe e de 80%, iar in 4 din ultimele 5 dueluri directe una dintre echipe a marcat in prima repriza.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Alloa vs Dunfermline
Pronostic:
1-3 goluri in prima repriza
Cota
1.44
Athlone vs Cabinteely
Pronostic:
Peste 0.5 goluri in prima repriza
Cota
1.35
Univ. San Martin vs AD Cantolao
Pronostic:
1-3 goluri in prima repriza
Cota
1.42
Oss vs Utrecht II
Pronostic:
1-3 goluri in prima repriza
Cota
1.42
Southampton vs Leicester
Pronostic:
1-3 goluri in prima repriza
Cota
1.45
Cota finala: 5.68
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro