Ponturi Pariuri Fotbal Mainz vs Hertha Berlin

BETFAIR EXCHANGE

Mainz și Hertha Berlin se întâlnesc astăzi, de la ora 19:00, într-o restanță din etapa cu numărul 29 din Bundesliga. 

Mainz este cea mai în formă echipă din Bundesliga. Dacă la sfârșitul anului 2020 părea condamnată la retrogradare, acum e aproape să scape și matematic de emoții. Schimbarea s-a produs odată cu instalarea norvegianului Bo Svensson în funcția de antrenor. Fostul manager al grupelor de juniori are o medie excelentă, de 1,75 puncte/meci și a obținut un contract permanent, până în vara lui 2024. Moralul echipei este la cele mai înalte cote, după victoria obținută runda trecută în fața lui Bayern. Scorul a fost 2-1, iar campioana a folosit formula ideală. Inclusiv golgeterul Robert Lewandowski a fost integralist. Mainz ocupă în acest moment locul 12, cu 34 de puncte obținute în 30 de meciuri. Are 5 lungimi avans față de Koln, formația de pe locul de baraj. 

cota2.ro

Hertha Berlin a investit masiv în ultimele sezoane, dar neinspirat. Formația din capitala Germaniei este penultima în acest moment, pe loc direct retrogradabil. Are doar 26 de puncte, dar 3 meciuri restante. Pal Dardai, antrenorul numit la finalul lunii ianuarie, are o serie de absenți importanți astăzi. Lukebakio, Jarstein și Plattenhardt încă nu s-au refăcut după Covid-19, iar Netz și Lowen sunt accidentați. Cea mai mare problemă este însă lipsa pregătirii. Hertha n-a mai jucat de pe 10 aprilie, din cauza unui focar de coronavirus. 

BONUS FĂRĂ DEPUNERE: 39 de Lei de la Superbet AICI

Meciul tur s-a încheiat la egalitate, scor 0-0. Cele mai interesante informații:

• Mainz n-a mai pierdut pe teren propriu împotriva Herthei din 2015

• Mainz a câștigat 2 din ultimele 3 meciuri directe

• Hertha a câștigat doar două dintre cele 14 deplasări stagionale

• 5 victorii are Mainz în ultimele 6 meciuri oficiale

• Mainz ocupă locul 5 într-un clasament al returului, după Bayern, Leipzig, Frankfurt și Wolfsburg

• Mainz este cea mai agresivă echipă din Bundesliga, cu 420 de faulturi comise

• Hertha este formația cu cei mai puțin km alergați în acest sezon, 3248.

Mainz este pe val, cu un moral excelent și cu întreg lotul la dispoziție. De cealaltă parte, Hertha va avea cu siguranță probleme din punct de vedere fizic, după pauza de 3 săptămâni provocată de coronavirus. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru Draw No Bet (DND/Pariu Fără Egal) Mainz este 1,81. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Mainz vs Hertha Berlin
Pronostic:
Mainz DNB
Cota
1.00
Cota finala: 1.00
Profit: 0.00
Stake: 5
Status: Void

cota2.ro
cota2.ro