Ponturi Pariuri Fotbal Fenerbahce vs Erzurum

BETFAIR EXCHANGE

Fenerbahce și Erzurum BB se înfruntă astăzi, de la ora 20:30, în Superliga Turciei. 

Fenerbahce a pierdut lupta pentru titlu în fața rivalei Besiktas, dar mai are un obiectiv extrem de important în acest final de sezon. Trebuie să încheie pe locul secund, unul care duce în preliminariile Ligii Campionilor. În acest moment, galben-negrii ocupă poziția a 3-a, cu 73 de puncte, două sub Galatasaray, dar având un meci mai puțin disputat. Legendarul Emre Belözoglu, antrenorul interimar care se ocupă de echipă de pe 25 martie 2021, are câteva absențe de marcă în compartimentul defensiv, printre care căpitanul Gokhan Gonul, suspendat, fundașul dreapta Nazim Sangare, dar și portarul titular Altay Bayindir. 

cota2.ro

Erzurum este implicată într-o luptă palpitantă pentru salvarea de la retrogradare. Cu 3 etape rămase de disputat în actuala stagiune, ocupă antepenultima poziție, una care ar duce spre liga secundă la final. Are 37 de puncte, doar unul de recuperat față de Kayserispor și Ankaragucu, primele de deasupra liniei. Oaspeții de astăzi au cel mai slab lot din Superligă, cotat la doar 11,2 milioane de euro, dar au obținut câteva rezultate importante în luna aprilie, 3 victorii în ultimele 4 partide. 

BONUS FĂRĂ DEPUNERE: 39 de Lei de la Superbet AICI

Fenerbahce a câștigat meciul direct din turul campionatului, scor 3-0. Alte informații interesante: 

• 8 șuturi pe spațiul porții a expediat Fenerbahce în partida tur

• 64 de goluri a înscris Fenerbahce în actuala stagiune, al treilea atac, după cel al rivalelor Besiktas și Galatasaray

• 2,8 goluri s-au marcat, în medie, în meciurile lui Fenerbahce din acest sezon. Media este identică și în partidele lui Erzurum

• 7 din ultimele 8 partide disputate de Eruzurum au fost GG

• 4 din ultimele 5 meciuri jucate de Fenerbahce acasă au fost GG

• 15,1 ocazii de gol/meci și-a creat Fenerbahce în acest sezon. Doar Alanyaspor are o medie mai ridicată

• Erzurum ocupă o poziția fruntașă, locul 8, în ceea ce privește ocaziile de gol create, cu o medie de 11,9 oportunități/partidă.

 Finalurile de sezon din Turcia sunt întotdeauna unele pe cinste. Meciul de astăzi se înscrie în acest scenariu. Erzurum BB, o echipă mică, dar cu un stil ofensiv de joc și aflată în lupta pentru evitarea retrogradării, trebuie să meargă pe terenul colosului Fenerbahce pentru a obține puncte. Nu poate să iasă decât un spectacol veritabil. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru peste 2,5 goluri marcate în meci este 1.72.


Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Fenerbahce vs Erzurum
Pronostic:
Peste 2.5 goluri
Cota
1.72
Cota finala: 1.72
Profit: 3.60
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro