Ponturi Pariuri Fotbal FCSB vs CFR Cluj

BETFAIR EXCHANGE

FCSB și CFR Cluj se înfruntă în derby-ul play-off-ului din Liga 1, astăzi, de la ora 20:30. 

FCSB a început play-off-ul din postura de lider, cu un punct avans față de CFR, principala contracandidată. Formația antrenată de Toni Petrea are mari dificultăți în această parte a sezonului. Fără Dennis Man, plecat în iarnă la Parma, cu Florinel Coman accidentat și cu Moruțan, Octavian Popescu și Florin Tănase vlăguiți, bucureștenii au fost dominați fizic în ultimele două runde de rivale. Au pierdut 1-2 cu Sepsi Sf. Gheorghe și 0-2 cu Universitatea Craiova și au căzut pe locul secund. Au 39 de puncte, două sub campioana CFR Cluj. Gazdele de astăzi nu pot folosi câteva piese importante. În afara lui Coman, deja o absență obișnuită, nici Valentin Crețu și Ionuț Panțîru nu pot juca, iar Darius Olaru este incert. 

cota2.ro

Nici CFR Cluj nu are un play-off perfect. A fost învinsă de CS Universitatea Craiova, scor 1-2, dar profită de pașii greșiți ai contracandidatelor. „Feroviarii” s-au instalat în fotoliul de lider, cu 41 de puncte, când mai sunt de disputat 6 meciuri. Edi Iordănescu este mai norocos decât omologul său. Nu se poate baza pe Cristian Bălgrădean și Iasmin Latovlevici, dar ambii sunt rezerve pe posturile lor. Campioana vine la Giurgiu, locul disputării partidei de astăzi, după o victorie lejeră, 2-0 cu FC Botoșani. 

BONUS FĂRĂ DEPUNERE: 39 de Lei de la Superbet AICI

Ultimul meci direct a avut loc în urmă cu 3 săptămâni, în Supercupa României. A fost 0-0 după timpul regulamentar, iar CFR a ridicat trofeul în urma loviturilor de departajare. Cele mai interesante detalii înaintea derby-ului de astăzi:

• CFR Cluj are atât cel mai bun atac din play-off, 7 goluri marcate, cât și cea mai bună defensivă, doar două goluri primite

• doar câte 3 șuturi pe spațiul porții a expediat FCSB în precedentele două etape, pierdute cu Sepsi și Craiova

• CFR Cluj a primit gol într-o singură deplasare din ultimele 5

• 3 goluri a marcat islandezul Runar Sigurjonsson în ultimele două meciuri ale campioanei CFR Cluj

• 1,9 goluri/meci s-au marcat, în medie, în disputele lui CFR Cluj din sezonul regulat. 

FCSB este cu spatele la zid în acest moment. După mult timp, se vede în postura de a fi nevoită să vină din spate, iar jocul prestat nu este deloc dătător de speranțe. Formația lui Toni Petrea a fost surclasată în ultimele partide chiar la aspectul la care domina în prima parte a sezonului, cel fizic, iar astăzi întâlnește o trupă dornică de răzbunare, după eșecul din returul sezonului regulat. Experiența fotbaliștilor campioanei își va spune cuvântul. 

Un meci de asemenea importanță merită un tratament special, așa că am pregătit două variante de pariere. 

Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru Draw No Bet CFR Cluj este 1.82. 

Pe Betfair Sportsbook, pariul combinat X2 și sub 2,5 goluri în meci are o cotă de 2.00. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
FCSB vs CFR Cluj
Pronostic:
CFR Draw No Bet
Cota
1.00
Cota finala: 1.00
Profit: 0.00
Stake: 5
Status: Void

cota2.ro
cota2.ro