Ponturi Pariuri Fotbal Holstein Kiel vs Sandhausen

BETFAIR SPORTSBOOK

Holstein Kiel și Sandhausen dispută astăzi, de la ora 19:30, o restanță din etapa cu numărul 30 a ligii secunde germane. 

Kiel este surpriza plăcută a acestui sezon de 2.Bundesliga. Ocupanta locului 11 la finalul stagiunii precedente are șanse reale la promovarea în primul eșalon. Ocupă locul 5 în acest moment, cu 50 de puncte, la 7 lungimi de Furth, echipa de pe locul secund. Holstein are însă 3 meciuri restante. Managerul Ole Werner nu e sigur dacă poate folosi astăzi 3 piese importante din compartimentul defensiv, pe portarul Ioannis Gelios, pe fundașul central Stefan Thesker și pe apărătorul stânga Mikkel Kirsekov.

cota2.ro

Sandhausen duce la rândul ei o luptă palpitantă în acest final de sezon. Este prima deasupra liniei retrogradării, cu 31 de puncte, unul peste Braunschweig, ocupanta poziției de baraj. Din februarie, de echipă se ocupă o pereche de antrenori interimari, formată din Stefan Kulovits și Gerhard Kleppinge. Aceștia nu au reușit să întrerupă o serie istorică de înfrângeri suferite pe teren străin. Sandhausen a ajuns în acest moment la 10 meciuri consecutive pierdute în deplasare. Ultimele puncte scoase, fiind și singurele, datează de pe 6 decembrie 2020. 

BONUS FĂRĂ DEPUNERE: 39 de Lei de la Superbet AICI

• Kiel are cea mai bună defensivă din 2.Bundesliga, doar 27 de goluri încasate în 28 de partide. În comparație, Sandhausen a primit 50

• Sandhausen a pierdut 13 din cele 14 deplasări stagionale

• 10-32 este golaverajul lui Sandhausen pe teren străin, în actualul sezon

• Kiel a câștigat ultimele 3 meciuri jucate pe teren propriu

• 3 goluri/meci s-au marcat, în medie, în disputele lui Sandhausen din acest sezon

• Sandhausen are cea mai permisivă defensivă din liga secundă germană. Adversarele au șutat de 160 de ori pe spațiul porții ei. Kiel este cea mai sigură la acest aspect, primind doar 91 de șuturi pe spațiul porții

• 11,5 ocazii de gol/meci și-au creat atât Kiel, cât și Sandhausen, în acest sezon de 2.Bundesliga.

Sandhausen este una dintre echipele spectaculoase din liga secundă germană, dar extrem de naivă în defensivă. Mi-e imposibil să cred că seria neagră din deplasare se va opri chiar astăzi, în fața unei echipe superioare și motivate să promoveze în Bundesliga. Pe Betfair Sportsbook, pariul combinat 1X și peste 2,5 goluri marcate în meci are o cotă de 2.20. 

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Holstein Kiel vs Sandhausen
Pronostic:
1X & Peste 2.5 goluri
Cota
2.20
Cota finala: 2.20
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro