Ponturi Pariuri Fotbal Manchester City vs PSG

BETFAIR SPORTSBOOK

Manchester City și PSG dispută astăzi, de la ora 22:00, returul semifinalei din UEFA Champions League. 

Manchester City este mai aproape ca niciodată de marele obiectiv, calificarea în finala Ligii Campionilor. Pep Guardiola a tranșat din timp situația în Premier League, fiind 99% campion, și și-a putut concentra toate energiile aici. Spaniolul are la dispoziție un lot senzațional, impresionant mai ales prin adâncimea lui, cu soluții de valori apropiate pe fiecare post. Acest lucru permite modificări frecvente de la un meci la celălalt și duce la evitarea accidentărilor. La ora meciului cu PSG, „cetățenii” nu au niciun fotbalist important indisponibil. Guardiola nu se va abate de la filosofia lui nici astăzi, în ciuda victoriei din tur, scor 2-1. City va încerca să controleze ostilitățile și va etala același pressing agresiv ca în repriza secundă de la Paris.

cota2.ro

PSG, finalista ediției trecute din Liga Campionilor, are o mare problemă înaintea deplasării din Anglia. Starul Kylian Mbappe nu este recuperat 100% și ar putea începe partida de pe banca de rezerve. Pochettino mai are două absențe, Gueye suspendat după roșul din tur, și Bernat accidentat la genunchi. Dacă Guardiola a menajat jucătorii importanți în week-end, în victoria cu Palace, managerul argentinian a fost nevoit să îl forțeze pe Neymar, pentru a nu rata complet sezonul. Cu 3 etape rămase de disputat din Ligue 1, PSG ocupă doar locul secund, la un punct în spatele lui Lille. 

BONUS FĂRĂ DEPUNERE: 39 de Lei de la Superbet AICI

Meciul tur a avut două reprize distincte. PSG a controlat prima repriză, reușind să înscrie prin Marquinhos și ratând alte ocazii bune. După pauză, City a ieșit mult mai decisă. A încheiat repriza secundă cu 61% posesie, cu un raport de 7-2 al ocaziilor de gol și de 4-0 la șuturi pe spațiul porții. Alte informații interesante: 

• Manchester City este formația cu cele mai multe șuturi pe spațiul porții trimise în acest sezon de UEFA Champions League, 67

• City a marcat 23 de goluri, iar PSG 22. Doar Bayern le este superioară la acest aspect, în actuala ediție

• 4 cartonașe galbene și unul roșu au fost arătate în manșa tur

• Manchester City a comis 15 faulturi în meciul câștigat la Paris

• 10 lovituri de la colțul terenului au fost în meciul tur, 6-4 în favoarea francezilor

• 27 de cartonașe galbene au primit jucătorii lui PSG în acest sezon de Ligă, cele mai multe dintre toate participantele. PSG e prima și la cartonașe roșii, 3 la număr

• 5,82 cornere pe meci a obținut Manchester City în actuala ediție a Ligii. PSG are și ea o medie bună, 4,72 lovituri de la colțul terenului/partidă. 

Betfair Sportsbook oferă sute de pariuri speciale pentru acest eveniment. Mi-a atras atenția unul combinat, minim 3 goluri, 3 minim 3 cartonașe și minim 9 cornere în meci, la o cotă de 3.0. 

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Manchester City vs PSG
Pronostic:
Minim 3 goluri, 3 cartonașe & 9 cornere
Cota
3.00
Cota finala: 3.00
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro