Ponturi Pariuri Fotbal Luton vs Rotherham

BETFAIR EXCHANGE

Luton Town și Rotherham se întâlnesc astăzi, de la ora 21:15, într-o restanță din etapa cu numărul 25 din Championship. 

Luton Town s-a salvat la limită în stagiunea precedentă de Championship. Investițiile făcute cu cap în vară au adus un progres vizibil. Cu două meciuri rămase de disputat, gazdele de astăzi ocupă locul 12, cu 61 de puncte. Au un avans de 21 de lungimi față de pozițiile retrogradabile. Managerul Nathan Jones nu a cedat însă niciun centimetru și folosește în continuare echipa standard, indiferent de adversar. Luton are o serie de 5 meciuri consecutive fără eșec. Are și un atacant aflat în formă. Irlandezul James Collins a înscris în 3 din cele mai recente 5 dispute. 

cota2.ro

Rotheram, promovată în Championship la începutul stagiunii, are al doilea cel mai slab lot din competiție, valorând doar 13 milioane de euro. Managerul Paul Warne are o misiune imposibilă în acest final de sezon. Rotherham este antepenultima, pe loc direct retrogradabil. Are 40 de puncte, 3 sub Derby, singura echipa pe care o mai poate depăși. Are și un avantaj, având de jucat două meciuri, în comparație cu unul singur al adversarei. Evoluțiile din perioada recentă nu sunt însă dătătoare de speranțe. Oaspeții de astăzi au marcat doar două goluri în ultimele 6 meciuri, acumulând un singur punct în acest interval.

BONUS FĂRĂ DEPUNERE: 39 de Lei de la Superbet AICI

Luton a câștigat meciul tur, scor 1-0. Alte informații interesante:

• Luton are un golaveraj pozitiv pe teren propriu, 25 de goluri înscrise și 23 încasate

• Rotherham a pierdut 12 din cele 21 de deplasări stagionale

• Luton traversează cel mai bun moment al sezonului, cu 5 meciuri fără eșec

• Luton ocupă o poziție fruntașă în ceea ce privește organizarea defensivă. A permis adversarelor din acest sezon doar 147 de șuturi pe spațiul porții. În comparație, Rotherham a primit 173 de șuturi cadrate

• Rotherham este a doua cea mai indisciplinată echipă din competiție, cu 624 de faulturi comise. Jucătorii oaspeților au primit 79 de cartonașe galbene și au fost eliminați de 5 ori. 

• Rotherham are 4 meciuri consecutive fără gol marcat în deplasare. 

Privind superficial, poate părea că Luton nu are motivație înaintea partidei cu o echipă aflată în lupta pentru evitarea retrogradării. Managerul Nathan Jones a declarat însă că vrea o clasare pe care nu ar fi sperat-o la startul sezonului, între primele 10 formații. Forma pe care o traversează îi dă dreptate să spere. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru Draw No Bet (Pariu Fără Egal/DNB) Luton este 2.16. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Luton vs Rotherham
Pronostic:
1 DNB
Cota
1.00
Cota finala: 1.00
Profit: 0.00
Stake: 5
Status: Void

cota2.ro
cota2.ro