Ponturi Pariuri Fotbal Chelsea FC vs Real Madrid

BETANO

Chelsea FC - Real Madrid

Diseara se joaca returul celei de-a doua semifinale de Liga Campionilor, protagonistele fiind Chelsea si Real Madrid. In meciul tur, cele doua echipe au ”dat-o la pace”, meciul de pe ”Alfredo di Stéfano Stadium”, terminandu-se cu scorul de 1-1. Aseara s-a jucat returul dintre Manchester City si PSG, castig de cauza avand trupa lui Pep Guardiola care s-a calificat, dupa ce s-a impus cu 2-0. Asadar, antrenorul ”cetatenilor” revine intr-o finala de Liga Campionilor dupa 10 ani.

cota2.ro

  • Antrenorul celor de la Chelsea, Thomas Tuchel, a pierdut doar patru dintre cele 18 meciuri pe teren propriu în UEFA Champions League (12 victorii si 2 egaluri), echipele sale marcând 48 de goluri în cadrul acestor meciuri (o medie de 2.7 per meci.
  • Real Madrid este fără victorie în ultimele patru meciuri, în deplasare, împotriva echipelor engleze, in UEFA Champions League (2 egaluri si 2 infrangeri), marcând doar două goluri în aceste meciuri. Ultima lor victorie in Anglia, a fost împotriva lui Liverpool, în Octombrie 2014, ”galacticii” câștigând acel meci din faza grupelor, cu 3-0.
  • Atacantul lui Real Madrid, Karim Benzema, a marcat 71 de goluri în UEFA Champions League si ar putea deveni al patrulea golgheter din istoria competiției, dacă va reusi sa marcheze în acest joc, depășindu-l pe Raúl (71 de goluri).
  • Mason Mount, jucatorul lui Chelsea (22 de ani si 115 zile), ar putea deveni al doilea cel mai tânăr jucător englez care a marcat într-o semifinală a UEFA Champions League, după Wayne Rooney în 2007 (21 de ani si 182 de zile impotriva lui Milano). Ultimul jucător englez care a înscris pentru Chelsea într-o semifinală în această competiție a fost Frank Lampard, în 2008 contra lui Liverpool, pe Stamford Bridge.
  • Antrenorul lui Real Madrid, Zinedine Zidane, poate bifa a patra finala de UEFA Champions League pe banca ”galacticilor, ceea ce ar egala recordul pentru cele mai multe calificari in finala ale unui antrenor (4 - alături de Alex Ferguson, Carlo Ancelotti și Marcello Lippi).

BONUS FĂRĂ DEPUNERE: 39 de Lei de la Superbet AICI

Echipe probabile de start, Chelsea FC - Real Madrid

Chelsea FC (3-4-2-1): Mendy; Christensen, Silva, Rudiger; Azpilicueta, Kante, Jorginho, Chilwell; Mount, Pulisic; Havertz

Real Madrid (4-3-3): Courtois; Nacho, Militao, Ramos, Mendy; Modric, Casemiro, Kroos; Rodrygo, Benzema, Hazard

Ce pariem?

Real Madrid e cea mai titrata echipa din competitie, in timp ce Chelsea e surpriza competitiei, fara dar si poate. De la venirea lui Tuchel pe banca londonezilor, s-a vazut o schimbare majora in jocul acestora, iar acest lucru l-am putut observa in dublele cu Atletico Madrid, cu Porto si in returul cu cei de la Real. Deasemenea, Chelsea a facut meciuri foarte bune si in Premier League. Real Madrid are sanse atat la locul 1 in LaLiga, cat si la castigarea Ligii, insa jocul din ultima perioada nu prea a mers. E asteptata si revenirea lui Ramos in acest meci pe Stamford Bridge si cred ca madrilenii au prima sansa la calificarea in finala. Bookmakerii o dau favorita la calificare pe Chelsea, avand in vedere rezultatul din partida tur. Eu cred ca Real Madrid e favorita astazi si ma astept sa se impuna in acest duel. Pronosticul meu pentru acest meci este ”Real Madrid se califica in finala”, la o cota de 2.40, la Betano.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Chelsea FC vs Real Madrid
Pronostic:
Real Madrid se califica in finala
Cota
2.40
Cota finala: 2.40
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro