Ponturi Pariuri Fotbal Chelsea vs Real Madrid

BETFAIR EXCHANGE

Chelsea Londra - Real Madrid, returul semifinalei UEFA Champions League, se joacă astăzi, de la ora 22:00. 

Chelsea a calculat bine pașii din acest sezon și a ajuns în formă maximă înaintea meciurilor decisive din Premier League și Liga Campionilor. Formația antrenată de Thomas Tuchel este pe locul 4 în Anglia, cu 61 de puncte, un avans de 3 lungimi față de West Ham, echipa care o pândește, când mai sunt de disputat doar 4 partide. La fel ca în cazul lui Manchester City, lotul foarte bine construit, cu soluții de valori apropiate pe fiecare post, a permis o rotație exchilibrată. Asta se vede astăzi în faptul că întreg lotul este valid, cu excepția croatului Kovacic. 

cota2.ro

Real Madrid își joacă sezonul în zilele care urmează. În afara meciului decisiv cu Chelsea, „galacticii” au și un derby în LaLiga, împotriva celor de la Sevilla. Cu 4 etape rămase de disputat, Real e pe locul secund, la egalitate cu Barcelona și la două lungimi în spatele lui Atletico. Zinedine Zidane a primit o veste bună și una proastă înaintea deplasării spre Londra. L-a recuperat pe căpitanul Sergio Ramos, dar sunt șanse mici să îl folosească pe celălalt fundaș central titular, Varane. Francezul este accidentat. Probleme medicale mai au Lucas și Carvajal.

BONUS FĂRĂ DEPUNERE: 39 de Lei de la Superbet AICI

Meciul tur dintre Real și Chelsea a fost sub semnul unui echilibru perfect. S-a încheiat la egalitate, scor 1-1, cu goluri marcate în prima repriză de Pulisic și Benzema. Alte informații interesante: 

• un singur șut pe spațiul porții lui Chelsea a expediat Real Madrid în manșa tur

• 52% a fost posesia Realului în tur. Chelsea a fost ușor superioară la numărul ocaziilor de gol, 12-9

• 20 de goluri a înscris Chelsea în actuala ediție a Ligii Campionilor. Real Madrid a marcat 19 goluri

• 58 de șuturi pe spațiul porților adverse a expediat Real în această stagiune europeană. Chelsea e aproape, cu 52 de execuții cadrate

• 56% este poesia medie a Realului în acest sezon de Ligă, Chelsea a ținut de minge în 53% din timp. Și procentajul paselor reușite este apropiat, 88% pentru Real și 86% pentru londonezi

• 13 remize a înregistrat Real Madrid în cele 43 de meciuri jucate împotriva echipelor din Anglia. Ultima deplasare pe teren britanic a fost în sferturile actualei ediții de Ligă, 0-0 cu Liverpool

• 17 rezultate de egalitate are Chelsea în 47 de meciuri jucate împotriva echipelor din Spania. 

Meciul tur ne-a arătat un echilibru perfect între Chelsea și Real Madrid, două formații prudente, care așteaptă erorile adversarilor. Nu m-ar mira să vedem chiar o calificare decisă în urma loviturilor de departajare. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru X final este 3.45. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Chelsea vs Real Madrid
Pronostic:
X
Cota
3.45
Cota finala: 3.45
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro