Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 3.17

BETANO

AFC Hermannstadt - Viitorul Constanța

Hermannstadt si Viitorul se intalnesc astazi de la ora 14:15 in etapa cu numarul 6 a Play-Out-ului din Liga 1. E un meci de 6 puncte, asta cu siguranta. Viitorul ocupa primul loc de baraj, in timp ce Hermannstadt ocupa primul loc direct retrogradabil. Va fi un meci destul de crancen, iar cei de la Viitorul nu prea isi permit sa piarda pentru ca ar ajunge ei in situatia sibienilor. Consider la fosta campioana are mult mai multa calitate si cred ca vor obtine cel putin un rezultat de egalitate in meciul de astazi.

cota2.ro

BONUS FĂRĂ DEPUNERE: 39 de Lei de la Superbet AICI

Politehnica Iași - Dinamo București

Meci tare si in Copou, de la ora 16:30, intre Politehnica Iasi si Dinamo Bucuresti. ”Lanterna Rosie” a campionatului, da piept cu o echipa care incearca din rasputeri sa evite o rusine. Se pare ca venirea lui Uhrin la ”caini”, a fost de bun augur, iar acestia au castigat in fata celor de la Viitorul. E un meci capital pentru Politehnica Iasi, care, in cazul unei infrangeri, 99% e in Liga 2 din sezonul viitor. Cred ca vor fi foarte multe faulturi si ma astept ca Fesnic sa scoata cartonasul de minim 6 ori.

ACS Sepsi OSK - Universitatea Craiova

Seara in Liga 1 se incheie cu meciul din Play-Off dintre Sepsi si Craiova. Universitatea vine dupa o infrangere in etapa trecuta contra celor de la Academica Clinceni, iar un nou pas gresit astazi ar anula victoriile cu FCSB si CFR Cluj. Covasnenii vin dupa infrangerea cu 1-2 de la Botosani si ma astept ca astazi sa joace la fel de ofensiv, tagetul lor fiind clasarea cat mai buna in Play-Off. Ma astept ca oaspetii sa stranga randurile si sa obtina astazi un succes deoarece punctele sunt cruciale.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
AFC Hermannstadt vs Viitorul Constanța
Pronostic:
X2
Cota
1.44
Politehnica Iași vs Dinamo București
Pronostic:
Peste 5.5 cartonase
Cota
1.57
ACS Sepsi OSK vs Universitatea Craiova
Pronostic:
X2
Cota
1.40
Cota finala: 3.17
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro