Ponturi Pariuri Fotbal Sepsi OSK vs Universitatea Craiova

BETFAIR EXCHANGE

Sepsi Sf. Gheorghe și Universitatea Craiova se întâlnesc astăzi, de la ora 19:00, în primul meci al rundei cu numărul 6 din play-off-ul Ligii 1. 

Sepsi are cel mai bun sezon de la înființarea clubului și e hotărâtă să mai bifeze o premieră, calificarea în cupele europene. Pentru asta e obligată să încheie pe locul 4, apoi să spere că Universitatea Craiova o să câștige Cupa României. Covăsnenii sunt în grafic la finalul turului din play-off. Ocupă locul 4, cu 30 de puncte, două avans față de FC Botoșani, rivala directă. Formația lui Leo Grozavu a avut momente de fotbal excelent în ultimele luni, culminând cu victoria de pe terenul lui FCSB, scor 2-1. Sepsi impresionează prin organizarea de joc, dar mai ales prin prospețimea fizică. Parametrii meciului tur cu Craiova sunt grăitori. Jucătorii covăsneni au alergat în total 119 km, valoare de Liga Campionilor, față de doar 112 alergați de fotbalișii olteni. Cu excepția fundașului central Rahid Bouhenna, exclus din lot, Grozavu nu a anunțat probleme de efectiv. 

cota2.ro

Universitatea Craiova e Robin Hood din play-off. A luat puncte de la granzi, victorii cu CFR Cluj și FCSB, dar le-a cedat în disputele cu celelalte formații. Runda trecută, oltenii au cedat surprinzător în fața Academicii Clinceni, scor 0-1, iar cu Sepsi și Botoșani au remizat. Grecul Marinos Ouzoundis încă mai are de lucrat în ceea ce privește eficiența ofensivă. Asta și pentru că golgeterul Elvir Koljic are în continuare probleme medicale și nu poate fi folosit, iar înlocuitorul său, Ivan Mamut, încă nu a „explodat”.

BONUS FĂRĂ DEPUNERE: 39 de Lei de la Superbet AICI

Meciul tur din play-off, de pe „Ion Oblemenco”, s-a încheiat la egalitate, scor 0-0. Alte informații interesante: 

• Sepsi a câștigat cel mai recent meci jucat pe teren propriu, scor 1-0 cu Clinceni

• Sepsi a primit doar 4 goluri în ultimele 6 meciuri jucate pe propria arenă

• 54% a fost posesia lui Sepsi în turul din play-off. Oltenii au tras doar de 3 ori pe poartă

• Craiova a început să scârție și în defensivă, încasând gol în ultimele 3 deplasări oficiale

• În ciuda agresivității din joc, jucătorii lui Sepsi au încasat doar 90 de cartonașe galbene în acest sezon, dovadă a unei discipline de fier

• Sepsi nu a pierdut două meciuri consecutive în acest sezon de Liga 1. 

Sepsi a pierdut runda trecută la Botoșani, iar Leo Grozavu se va asigura că prestația ștearsă din Moldova nu se va repeta. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru Draw No Bet (Pariu Fără Egal/DNB) Sepsi este 2.18. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Sepsi OSK vs Universitatea Craiova
Pronostic:
Sepsi DNB
Cota
2.18
Cota finala: 2.18
Profit: 5.90
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro