Ponturi Pariuri Fotbal Chelsea vs Real Madrid

BETFAIR EXCHANGE

Chelsea vs Real Madrid

Semifinalele UCL, 05.05.2021, ora 22.00

cota2.ro


Chelsea pornește ca favorita în acest meci cu o cota de 2.20 la victorie, iar cota pe calificare în marea finala este de 1.60.


Finala englezeasca


Manchester City a reușit calificarea prin victoria dubla în fata celor de la PSG, iar astăzi va afla dacă adversarul va fi din același campionat sau galacticii care au reușit performanta istorica de a câștiga 3 trofee UCL la rand.


Zidane a ieșit în conferința de presă cu o declarație asupra lui Hazard, care s ar putea sa revină în această întâlnire, jucător obișnuit cu stilul lui Chelsea, de unde a și fost transferat. Un alt lucru bun este revenirea în apărare a lui Sergio Ramos, singurul indisponibil important fiind Carvajal.


Ambele echipe vin după 2 victorii în campionat, în care nu au primit gol, ambii antrenori focusandu se mai mult pe partea defensiva.


Aici ne putem baza pe experienta lui Zidane, care a reușit sa profite de fragilitatea echipelor englezești și sa o concretizeze pe tabela.


E un meci cu foarte mulți jucători experimentati în care Real poate surprinde în orice moment.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Chelsea vs Real Madrid
Pronostic:
X2
Cota
1.76
Cota finala: 1.76
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro