Ponturi Pariuri Baschet U BT Cluj Napoca vs CSM Oradea

PUBLICWIN

U-Banca Transilvania Cluj-Napoca și CSM CSU Oradea se întâlnesc astăzi, de la ora 19:45, în penultima etapă a sezonului regulat din Liga Națională de baschet masculin.

U-BT Cluj-Napoca și-a asigurat prima poziție la finalul sezonului regulat. „Studenții” au avut un parcurs impecabil până la jumătatea lunii aprilie, 21 de victorii din 21 de partide. Au lăsat-o mai moale după ce și-au atins obiectivul și au pierdut cu SCM Craiova, scor 77-82, și cu BCM Pitești, scor 74-83. Karlo Zganec, liderul echipei la recuperări, cu 6,3/partidă, n-a mai evoluat de 4 meciuri. Centrul croat avea o contribuție importantă și în ceea ce privește punctele aduse, o medie de 8,3/meci. Nici Patrick Neal Richard II, cel mai bun pasator și al treilea cel mai bun marcator, n-a mai fost folosit în ultimele două dispute. Justin Stefan Edwards, baschetbalistul cu a doua medie de la BT, 13,2 puncte/meci, a fost pe foaie la eșecul din ultima rundă, dar nu a intrat niciun minut pe parchet. E clar că trendul este ca jucătorii de bază să fie menajați. Clujenii mai au o problemă. Antrenorul principal Mihai Silvășan și secundul Branko Cuic sunt suspendați, din cauza incidentelor provocate la meciul cu Craiova. 

cota2.ro

Încasează AICI cel mai mare bonus la pariuri sportive din România! 200% Bonus la prima depunere până la 2000 de Lei cu rulaj X1!

CSM Oradea este campioana ultimelor două ediții din Liga Națională de baschet masculin, cu mențiunea că sezonul trecut nu a fost dus la bun sfârșit, din cauza pandemiei de coronavirus. Orădenii au avut un program infernal până în acest punct, cu un parcurs lung în FIBA Europe Cup, până în Final 4. În finala mică au reușit o surpriză și au trecut categoric de Parma Perm, scor 85-76. Scăpată de oboseala europeană, după cum afirma chiar antrenorul Cristian Achim, CSM își face acum calculele pentru competiția internă. Ocupă locul 3 în acest moment, dar o victorie astăzi i-ar duce peste CSO Voluntari, ocupanta poziției secunde. CSM Oradea joacă derby-ul cu U BT Cluj în propria arenă. Sala „Antonio Alexe” este locul desfășurării actualului turneu. 

CSM Oradea și U BT Cluj-Napoca s-au mai înfruntat o dată în anul 2021, pe 7 martie, în semifinalele Cupei. Orădenii s-au impus cu 89-81, după un meci incredibil, în care au fost conduși și cu 12 puncte. Alte informații interesante: 

• 8 victorii consecutive are CSM Oradea în Liga Națională

• 30 de puncte a înscris Giordan Lee Watson, point guard-ul celor de la Oradea, în ultimul meci direct cu U-BT

• 38,3 % este procentajul lui CSM Oradea la aruncările de 3 puncte în acest sezon. U-BT stă mai prost, 35,9%

• Oradea are doar 12,00 turnovers pe meci în acest sezon. U-BT are statistici slabe din acest punct de vedere, 15,4 mingi pierdute/partidă

• 68,9 puncte/meci le-a permis CSM Oradea adversarelor în acest sezon. Clujenii au o defensivă mai permisivă, 70,3 puncte cedate/partidă.

CSM Oradea este formația cu un obiectiv concret în acest meci. Fără antrenor și cu sacii în căruță, U-BT nu are rost să forțeze. Pe PublicWin, cota pentru victoria lui CSM Oradea (inclusiv în prelungiri) este 1.98.


Am plasat acest pariu la PublicWin! Grăbește-te să prinzi Super-Bonusul de 2000 de Lei la înregistrare oferit de casa de pariuri!

OBȚINE 2000 DE LEI BONUS AICI
U BT Cluj Napoca vs CSM Oradea
Pronostic:
2 inclusiv prelungiri
Cota
1.98
Cota finala: 1.98
Profit: 4.90
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro