Ponturi Pariuri Fotbal Benfica vs FC Porto

BETFAIR EXCHANGE

Benfica Lisabona și FC Porto se întâlnesc astăzi, de la ora 20:30, în etapa cu numărul 31 din Primeira Liga. 

Benfica a încheiat pe locul secund sezonul precedent, iar în vară a vrut să se asigure că va capăta forța necesară pentru a o detrona pe Porto. L-a readus pe antrenorul Jorge Jesus, cel alături de care a reușit cele mai importante performanțe din istoria recentă, dar a mutat și la nivel de lot. Au venit fotbaliști nume importante, precum Vertonghen, Otamendi, Todibo sau Gian-Luca Waldschmidt. Socotelile conducătorilor nu au ieșit. Titlul a fost acontat de revelația Sporting, iar Benfica este acum cu spatele la zid. Cu 4 meciuri rămase de disputat ocupă locul 3, cu 66 de puncte, 4 sub FC Porto. Locul 2, cel țintit, ar duce direct în grupele Ligii Campionilor. 

cota2.ro

FC Porto plătește tribut parcursului lung din Europa, până în sferturile UEFA Champions League. „Dragonii” au pierdut bătălia cu Sporting, iar acum își simt locul secund amenințat de Benfica. Antrenorul Sergio Conceicao are doi fotbaliști importanți indisponibili astăzi, pe Marcano și pe Mbaye, ambii accidentați. Managerul oaspeților a primit în ultima clipă acceptul de a sta pe bancă la derby, după ce a contestat la TAS o suspendare a ligii portugheze.

Încasează AICI cel mai mare bonus la pariuri sportive din România! 200% Bonus la prima depunere până la 2000 de Lei cu rulaj X1!

Meciul direct din turul campionatului s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Alte informații interesante:

• 12-9, în favoarea celor de la Benfica, a fost raportul ocaziilor de gol din meciul tur

• Porto a marcat cel puțin două goluri în ultimele 3 deplasări de pe terenul Benficăi. Le-a câșigat pe toate 3 

• Benfica a marcat în cele mai recente 8 meciuri disputate pe arena proprie

• Porto are cel mai bun atac din Portugalia, 61 de goluri marcate. Benfica o urmează îndeaproape, cu 58 de reușite stagionale

• 18 goluri și 7 pase decisive are Haris Seferovic, atacantul celor de la Benfica. E golgeterul competiției

• 14 ocazii de gol/meci și-au creat atât Porto, cât și Benfica, în acest sezon de Primeira Liga

• Porto e lider în ceea ce privește șuturile trimise pe spațiul porții, o medie de 5,37. Benfica e pe 2 la acest aspect, 5,10 execuții cadrate/partidă

• 5 din ultimele 7 meciuri directe au fost GG.

Derby-ul de astăzi e unul de totul sau nimic pentru Benfica, așa că e obligată să iasă la joc încă din startul partidei, prilejul ideal pentru contraatacurile devastatoare pe care Porto a dovedit în acest sezon că le poate orchestra. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru ambele formații marchează (GG) este 1.83. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Benfica vs FC Porto
Pronostic:
ambele marchează
Cota
1.83
Cota finala: 1.83
Profit: 4.15
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro