Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.00

BETANO

Arsenal FC - Villarreal CF

Diseara, de la ora 22:00, pe Emirates, Arsenal da piept cu Villarreal in returul semifinalei de UEFA Europa League. In meciul tur din Spania, ”submarinul galben” s-a impus cu scorul de 2-1, dupa golurile marcate de Trigueros si Albiol, respectiv Pepe. Arsenal e favorita la accederea in finala datorita blazonului si valorii lotului. Oaspetii il au insa pe banca, pe cel care a facut istorie cu Sevilla in aceasta competitie, Unai Emery. E limpede ca Arteta va trebui sa umple la ”cutia cu surprize” si sa-i arunce in ofensiva pe Aubameyang si Lacazette. Avand in vedere acest lucru si faptul ca joaca pe teren propriu, cred ca Arsenal se poate impune in minim o repriza, in acest duel. Acestia sunt obligati sa castige, asa ca nu vad de ce nu ar face asta.

cota2.ro

Încasează AICI cel mai mare bonus la pariuri sportive din România! 200% Bonus la prima depunere până la 2000 de Lei cu rulaj X1!

Academica Clinceni - CFR Cluj

CFR Cluj se poate distanta de FCSB in cazul in care se impun, iar ros-albastrii se impiedica la Botosani. Craiova a iesit practic din lupta pentru titlu dupa ce a fost invinsa atat de Clinceni, cat si de Sepsi. Orice punct conteaza in acest Play-Off, iar jocurile sunt foarte disputate, asa ca un succes pentru clujeni e foarte important in economia acestui campionat. In meciul tur din acest Play-Off, CFR s-a impus la scor de forfeit in Gruia, in fata Academicii. Valoarea ardelenilor e net superioara si ma astept ca acestia sa nu aiba emotii in ceea ce priveste castigatoarea acestui duel. Consider ca varianta ”2 solist” se pliaza perfect cu primul pariu, pentru o cota 2 cu sanse destul de bune.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Arsenal FC vs Villarreal CF
Pronostic:
Arsenal FC castiga minim o repriza
Cota
1.47
Academica Clinceni vs CFR Cluj
Pronostic:
CFR Cluj castiga meciul
Cota
1.36
Cota finala: 2.00
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro