Ponturi Pariuri Baschet CSM Oradea vs Steaua București

BETFAIR SPORTSBOOK

CSM Oradea și BC Steaua București se întâlnesc astăzi, de la ora 19:45, în penultimul meci al sezonului regulat din liga națională de baschet masculin. 

CSM Oradea este campioana ultimelor două ediții din liga națională de baschet masculin. Cu două meciuri rămase de disputat din actualul sezon regulat ocupă locul secund. Obiectivul în acest final este păstrarea acestei poziții, pentru a evita un adversar mai dificil în primul tur al play-off-ului. În actuala configurație, ar da piept cu BC Timișoara. Dacă pică un loc, ar avea în fața o echipă imprevizibilă, precum BCM Pitești sau SCM Craiova. Orădenii s-au descătușat în ultima lună, după ce au încheiat cu succes parcursul european. SCM a obținut medaliile de bronz în FIBA Europe Cup. A învins-o în finala mică pe Parma Perm, reprezentantă a puternicului campionat rus. 

cota2.ro

Steaua este într-un declin fără oprire. „Militarii” nu și-au revenit după cele două finale pierdute în 2017 și 2018. Acum au ratat orice șansă la play-off. Au câștigat doar 9 din cele 25 de meciuri disputate, cu un coșaveraj groaznic, 1927 de puncte înscrise și 2098 încasate. Doar Focșani, Miercurea Ciuc și Târgu Jiu au defensive mai slabe. 

Încasează AICI cel mai mare bonus la pariuri sportive din România! 200% Bonus la prima depunere până la 2000 de Lei cu rulaj X1!

Cele mai interesante informații înaintea disputei de astăzi: 

• ultimul meci direct disputat în sala „Antonio Alexe” din Oradea s-a încheiat cu victoria zdrobitoare a gazdelor, scor 94-71

• 89,7 puncte este media punctelor marcate de Oradea în ultimele 3 meciuri directe jucate acasă cu Steaua

• Aaron Broussard, cel mai bun marcator al Oradei în acest sezon, vine după un meci mare în fața liderului U Cluj. A marcat 14 puncte, având 9 pase decisive și 5 recuperări

• 9 victorii consecutive are Oradea în liga națională

• Steaua a pierdut ultimele 6 meciuri

• 83,9 puncte/meci a încasat Steaua în acest sezon

• 98,3 este media punctelor marcate de ultimele 3 adversare ale Stelei (75-103 cu Pitești, 79-107 cu Sibiu și 69-85 cu Timișoara). 

Oradea vine cu un moral excelent, după victoria lejeră obținută ieri în fața liderului U Cluj. Pe lângă valoarea net superioară, are și un plus de motivație, cel oferit de locul 2. Pe Betfair Sportsbook, cota pentru over 86,5 puncte înscrise de CSM Oradea este 1.90.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
CSM Oradea vs Steaua București
Pronostic:
Oradea over 86.5 puncte
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: 4.50
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro