Ponturi Pariuri Fotbal Holstein Kiel vs St Pauli

BETFAIR SPORTSBOOK

Holstein Kiel și St. Pauli se întâlnesc astăzi, de la ora 19:30, în etapa cu numărul 32 din liga secundă germană. 

Holstein Kiel a depășit orice așteptare în actuala stagiune. Ocupanta locului 11 la finalul stagiunii trecute, cu un lot de jumătatea a doua a clasamentului, cotat la doar 19 milioane de euro, e implicată acum în lupta pentru promovare. Ocupă poziția a 3-a, la 4 puncte în spatele lui Furth, având și două meciuri restante. Tânărul manager Ole Werner, în vârstă de doar 33 de ani, are probleme de efectiv înaintea disputei de astăzi. Portarul Gelios este accidentat, la fel ca fundașul central Thesker. 

cota2.ro

St. Pauli încă are șanse matematice la locul 3, cel care ar duce la un baraj pentru promovare. Cu 3 etape rămase de disputat, are de recuperat 6 puncte față de adversara din meciul de astăzi. Lotul oaspeților este mai bine cotat, cu peste 1,5 milioane de euro. Managerul echipei este Timo Schultz, o legendă locală, cu 129 de meciuri disputate ca jucător în tricoul lui St. Pauli. Instalat în vara lui 2020, acesta are un procentaj de 41% al victoriilor. Fostul mijlocaș are idei clare de joc, a implementat un stil ofensiv, dovadă și cele 50 de goluri din actuala stagiune. 

Încasează AICI cel mai mare bonus la pariuri sportive din România! 200% Bonus la prima depunere până la 2000 de Lei cu rulaj X1!

Meciul tur dintre St. Pauli și Kiel s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Alte informații interesante: 

• 19 ocazii de gol și-a creat St. Pauli în meciul tur contra lui Kiel. A avut și 5 șuturi pe spațiul porții, respectiv 7 lovituri de la colțul terenului

• St. Pauli a câștigat 5 din ultimele 6 meciuri oficiale

• St. Pauli a înscris cel puțin 2 goluri în 5 din ultimele 6 meciuri

• Kiel a câștigat doar 8 dintre cele 13 meciuri jucate acasă în acest sezon

• 14 ocazii de gol/meci și-a creat St. Pauli în acest sezon de 2.Bundesliga. E net superioară lui Kiel, care are o medie de doar 11,5 ocazii/meci

• Holstein Kiel este cea mai „cuminte” echipă din liga secundă germană. A comis doar 285 de faulturi în întreg sezonul. Statistica poate fi tradusă și printr-o lipsă de agresivitate. În comparație, St. Pauli a faultat de 438 de ori. 

• 7 din ultimele 8 meciuri directe au fost GG. 

St. Pauli este în mare formă. Chiar dacă e la 6 puncte în spatele lui Kiel, echipa pregătită de Timo Schultz are un joc mai legat, mai plăcut jocului, cu momente de sclipire pe plan ofensiv. Cum astăzi își joacă ultima șansă în privința promovării, mă aștept la un meci mare. Pe Betfair Sportsbook, pariul combinat X2 și ambele formații marchează are o cotă de 2.30. 

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Holstein Kiel vs St Pauli
Pronostic:
X2 & Ambele Marchează
Cota
2.30
Cota finala: 2.30
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro