Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 5.02

Superbet

Sà jucåm un bilețel in cota de minim 5,din cinci evenimente din fotbalul de astăzi.


cota2.ro

1.Csikszereda-CS Mioveni.


Oaspetii încă mai luptà pt locul 2 din playoff-ul ligii secunde,loc promovabil direct in Liga 1,aflându-se în lupta directă cu Rapid București,locul 1 fiind cam deja acontat de U Craiova 1948


Diferența de puncte dintre Mioveni și Rapid este deja de patru puncte,iar fotbaliștii din orașul Daciei,sunt obligați să câștige acest meci.


Miovenii au pierdut o șansă mare la Craiova,conducând la pauza cu 1-0,și având golul 2 la îndemână,însă ratínd câteva ocazii uriașe.


Apoi tăvălugul oltean s-a prăvălit peste oaspeți,fotbaliștii din Mioveni pierzând la final cu 2-4...


Astăzi cred însă,că pe terenul echipei ce a încasat cele mai multe goluri în playoff,lucrurile vor sta altfel.Argesenii au prestații foarte consistente in deplasări,și sunt convins că nu vor pierde și acest meci.


Trei meciuri directe am consemnat între ele,toate jucate la Mioveni,o victorie pt argeșeni și două rezultate de egalitate.


X2 joc la acest meci.


2.Smorgon-Neman Grodno.


In Belarus,prima ligă,se dispută etapa a 8-a.Gazdele se afla pe locul 16 cu patru puncte,iar oaspeții un loc mai jos,cu doar trei puncte.


Ce este interesant la gazde,este faptul că din 7 etape,sase le-au disputat pe teren străin,în deplasare,unde au reușit să adune doar un singur punct...


Singurul meci pe teren propriu a reprezentat și singura victorie din campionat,de pana acum,acel 2-0 cu Sputnik.


Neman Grodno are un punct în minus fata de gazde,reușind doar 3 puncte sa câștige în cele 7 etape...trei remize,una acasă și două în deplasare...


Gazdele,desii sunt creditate cu șansa a doua in acest meci,cred că vor marca gol,după părerea mea,nici oaspeții nu sunt o echipa în mare formà.

În concluzie,două echipe foarte slabe,care,cred eu că vor incerca din toate puterile să obțină cele trei puncte.Acord șanse mai gazdelor de a marca gol și joc gol marcat de gazde.


3. Kiel-St.Pauli.


Gazdele sunt pe locul 3 la patru puncte de locul 2 ocupat de Greuther Furth,loc promovabil direct in Bundesliga. Și au șanse mari sa-l atace din moment ce au două meciuri mai puțin față de Furth.


Cu o victorie astăzi,Kiel poate ataca locul doi,fără probleme.In ultimele cinci meciuri de pe teren propriu,gazdele au patru victorii și un egal,însă egalul a fost în cupa Germaniei,în optimi,promovând in sferturile de finala.



Cred cà Kiel

are prima șansă astăzi,dorința lor de promovare fiind foarte mare.Joc acoperit aici cu dublá 1X.


4.Turkgucu-Verl


Meci din liga a treia germana,în care mizez pe oaspeți că vor marca gol în meci,fiind echipa mai în formă și mai motivată pe acest final de sezon.


5.Lens-Lille.


Meci foarte important pt Lille,care se afla pe primul loc cu un punct avans față de PSG. Victoria pt Lille este obligatorie,însă asta seara au un meci foarte greu la Lens.


Lens ocupa locul 5,loc de cupe europene,iar în ultimele cinci meciuri de acasă din Ligue 1 sunt neînvinși,acumulând 3 victorii și două remize,marcând gol in toate meciurile!

Consider că și Lens va marca gol însă eu voi juca mai safe, minim două goluri în meci mi-i se pare alegerea cea mai buna.


In tur Lille s-au impus cu 4-0.Si în acest meci cred că se vor marca două goluri fara probleme.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Csikszereda vs CS Mioveni
Pronostic:
X2
Cota
1.41
Smorgon vs Neman Grodno
Pronostic:
Gazdele marcheazà
Cota
1.62
Holstein Kiel vs St.Pauli
Pronostic:
1X
Cota
1.44
Turkgucu vs Verl
Pronostic:
Oaspeții marcheaza
Cota
1.14
Lens vs Lille
Pronostic:
2+ goluri în meci
Cota
1.34
Cota finala: 5.02
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro