Ponturi Pariuri Fotbal Gazde vs Oaspeti

Superbet

Campionatele din Europa ajung usor, usor la final, iar lupta pentru cupele europene, pentru promovare si pentru evitarea retrogradarii e destul de apriga. Am selectat 7 partide pentru acest bilet in care mizam exclusiv pe echipele gazda.

Încasează AICI cel mai mare bonus la pariuri sportive din România! 200% Bonus la prima depunere până la 2000 de Lei cu rulaj X1!

Liverpool are meci la Southampton, iar daca isi doreste meciurile in UEFA Champions League, in urmatorul sezon, are nevoie de victorie. Dinamo primeste vizita celor de la Hermannstadt intr-un meci decisiv pentru retrogradare. Dinamo pare ca si-a revenit, joaca acasa si cred ca pot scoate minim un egal. Derby si Sheffield Wed. se dueleaza in ultima etapa pentru evitarea retrogradarii. Trupa lui Rooney nu are voie sa piarda pe teren propriu, altfel ar ”reusi” o contraperformanta extrem de rusinoasa. Cambridge are nevoie de succes pentru a sta linistita si pentru a promova in League One. Meciul pare o formalitate si ma astept sa castige astazi. Exeter isi doreste un loc in Play-Off-ul de promovare pentru League One, iar pentru asta are nevoie de succes, astazi, pe teren propriu, in fata celor de la Barrow. Toulouse are meci cu Caen si are nevoie de victorie pentru a spera la promovarea directa in Ligue 1. Cu un meci in minus, acestia sunt la mana lor pentru a reusi aceasta performanta. Am incredere ca astazi vor face un meci bun in fata unei echipe care spera sa evite retrogradarea. La ultimul meci de pe bilet mizez pe Furth, echipa care isi doreste promovarea directa in Bundesliga. Are un punct avans fata de Kiel, echipa aflata la baraj, insa Kiel are un meci in minus. Ma astept ca Furth sa se impuna astazi si sa castige acest duel cu Karlsruher.

cota2.ro

Liverpool FC - Southampton - 1 (1.30) ✅

Dinamo București - AFC Hermannstadt - 1X (1.30) ✅

Derby County - Sheffield Wednesday - 1X (1.38) ✅

Cambridge - Grimsby - Gazdele castiga o repriza (1.34) ✅

Exeter - Barrow FC - Gazdele castiga o repriza (1.39) ✅

FC Toulouse - Caen - Gazdele castiga o repriza (1.34) ✅

G. Fürth - Karlsruher - Gazdele castiga o repriza (1.31) ✅

Cota totala a biletului: 7.62

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Gazde vs Oaspeti
Pronostic:
Vezi biletul in articol
Cota
7.62
Cota finala: 7.62
Profit: 33.10
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro