Ponturi Pariuri Fotbal Gazde vs Oaspeti

BETANO

Prieteni, ieri am reușit și am înverzit cota de 7.62, iar astazi vreau sa mai incercam un astfel de bilet. Am ales pentru acest bilet, numai puțin de 6 dueluri decisive de care eu zic ca putem profita la maximum.

Încasează AICI cel mai mare bonus la pariuri sportive din România! 200% Bonus la prima depunere până la 2000 de Lei cu rulaj X1!

  • Real Madrid are meci capital cu Sevilla, iar în ciuda accidentaților, cred ca "Los Blancos" pot reusi un succes, astazi. Victoria înseamnă locul 1 și o șansă uriașă de a câștiga titlul, mai ales dupa ce aceștia au fost eliminați din UEFA Champions League de către Chelsea.
  • Viitorul primește vizita celor de la FC Argeș, iar meciul e foarte important pentru trupa de la malul marii. Fosta campioana se afla pe loc de baraj în acest moment, iar un nou pas greșit nu ar fi pe placul acestora. Argeșul nu știu dacă își dorește cupe europene, insa nu cred ca se vor impune astazi.
  • PSG nu are voie sa piarda în deplasarea de la Rennes, dacă vrea sa mai spere la titlu. Parizienii au fost eliminați de City în UCL, iar azi nu-l pot folosi pe Mbappe. Chiar și asa, ieri au avut parte și de o veste buna, anume prelungirea contractului lui Neymar. Ma astept la o victorie a PSG-ului astazi deoarece cred ca mai spera ca Lille sa se incurce în ultimele 2 etape.
  • Oxford - Burton și Portsmouth - Accrington sunt cele doua finale din League One, de azi. Oxford și Portsmouth se lupta pentru locul de Play-Off în ultima etapa, iar victoriile nu ar trebui sa lipsească. E adevărat, șanse au și cei de la Charlton, insa sunt destul de mici deoarece are meci cu campioana. Ma astept la cel puțin o repriza câștigată, atât de Oxford, cat si de Portsmouth.
  • La ultimul meci de pe bilet, mergem în Serie A, la o partida capitala în ceea ce privește evitarea retrogradarii. Răzvan Marin și a sa Cagliari, se dueleaza cu Benevento, echipa care ocupa primul loc sub linia roșie. Cagliari are cu un punct mai mult cu 4 etape înainte de finalul sezonului. Ma astept la un meci dur, la un meci in care centralul Doveri sa scoată de cel putin 4 ori cartonașul galben.

Real Madrid - Sevilla FC - Gazdele castiga o repriza (1.53)

cota2.ro

Viitorul Constanța - FC Argeș - 1X (1.31)

FC Stade Rennes - PSG - Oaspetii castiga o repriza (1.33)

Oxford Utd - Burton Albion - Gazdele castiga o repriza (1.40)

Portsmouth FC - Accrington Stanley - Gazdele castiga o repriza (1.32)

Benevento Calcio - Cagliari Calcio - Peste 3.5 cartonașe (1.39)

Cota totală a biletului: 6.84

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Gazde vs Oaspeti
Pronostic:
Vezi ponturile în articol 👆
Cota
6.84
Cota finala: 6.84
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro