Ponturi Pariuri Fotbal Gazde vs Oaspeti

BETANO

Astazi imi indrept atentia catre 6 meciuri destul de interesante, cu echipele gazda avand nevoie de puncte in batalia pentru trofee si promovari.

CFR Cluj - ACS Sepsi - CFR-ul pare ca o sa aiba un meci destul de dificil cu cei de la Sepsi, insa eu nu prea cred acest lucru. E adevarat ca oaspetii trag la cupe europene, insa titlul pentru cei de la CFR inseamna enorm. Avand in vedere ca se joaca in Gruia, cred ca gazdele se vor impune astazi.

cota2.ro

FCSB - Academica Clinceni - In aceeasi situatie e si FCSB-ul care are nevoie de victorie pentru a se mentine sus si a nu o lasa pe CFR sa se desprinda decisiv. Ma astept la o victorie destul de lejera a celor de la FCSB, mai ales ca intalnesc o echipa destul de slabuta, fara target-uri, parerea mea.

Holstein Kiel - Hannover 96 - Gazdele au sanse mari sa promoveze in acest sezon, avand in vedere ca au doua meciuri in minus fata de cei de la Furth. Cu o victorie astazi, in fata celor de la Hannover, ar trece pe locul 2, loc care asigura promovarea in Bundesliga.

Spartak Moscova - FK Khimki - Gazdele au nevoie de cele trei puncte pentru a urca pe pozitia a doua, pozitie ce asigura calificarea in UCL (calificari). Spartak poate profita de pasii gresiti facuti de Lokomotiv si am incredere ca astazi, in fata unei echipe fara griji, se vor impune clar.

AC Chievo Verona - Ascoli Calcio 1898 si Spal 2013 - US Cremonese sunt doua dintre meciurile decisive, astazi, in Serie B, acolo unde se disputa ultima etapa. Lupta pentru Play-Off-ul de promovare e acerba, iar Chievo are nevoie pentru a fi sigura de calificare in acest Play-Off, iar Spal are nevoie de victorie si de un ajutor din partea celor de la Monza care primesc vizita Bresciei, intr-un meci extrem de tare. Astept victorii ale gazdelor, deoarece drumul pana aici a fost extrem de dificil, iar un pas gresit, acum, nu ar fi tocmai ok.

Încasează AICI cel mai mare bonus la pariuri sportive din România! 200% Bonus la prima depunere până la 2000 de Lei cu rulaj X1!

CFR Cluj - ACS Sepsi - Gazdele castiga minim o repriza (1.36)

FCSB - Academica Clinceni - 1 (1.30)

Holstein Kiel - Hannover 96 - Gazdele castiga minim o repriza (1.45)

Spartak Moscova - FK Khimki - 1 (1.34)

AC Chievo Verona - Ascoli Calcio 1898 - Gazdele castiga minim o repriza (1.31)

Spal 2013 - US Cremonese - Gazdele castiga minim o repriza (1.30)

Cota totala: 5.85

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Gazde vs Oaspeti
Pronostic:
Vezi ponturile în articol 👆
Cota
5.85
Cota finala: 5.85
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro