Ponturi Pariuri Fotbal Holstein Kiel vs Hannover

BETFAIR EXCHANGE

Holstein Kiel o înfruntă astăzi, de la ora 19:00, pe Hannover 96, într-o restanță din etapa cu numărul 26 a ligii secunde din Germania. 

Holstein Kiel este mai aproape ca niciodată de promovarea în Bundesliga, pentru prima dată după cel de-al doilea război mondial. Secția de fotbal, mereu în umbra celei de handbal a orașului, are o șansă uriașă să se afirme. Este pe locul 3 în acest moment, cu 56 de puncte. Furth, echipa din față, ocupantă a unui loc direct promovabil, are 58 de puncte. Holstein are însă două meciuri restante. Minunea din acest sezon este înfăptuită de tânărul manager Ole Werner, în vârstă de 33 de ani. Acesta a scos maximum posibil dintr-un lot de jumătatea a doua a clasamentului. A implementat o organizare ireproșabilă a jocului, dovadă cele 27 de goluri încasate până în acest punct, de departe cea mai bună defensivă din campionat. Moralul gazdelor este la cote ridicate, după prestația perfectă din urmă cu 3 zile, când a spulberat-o pe St. Pauli, scor 4-0. 

cota2.ro

Încasează AICI cel mai mare bonus la pariuri sportive din România! 200% Bonus la prima depunere până la 2000 de Lei cu rulaj X1!

Hannover, o obișnuită a primului eșalon, are un sezon de dat uitării. Cu 3 meciuri rămase de jucat, ocupă locul 13. Este scăpată matematic de retrogradare. Din momentul în care și-a asigurat prezența și în următoarea stagiune, trupa lui Kocak Kenan s-a relaxat și a împărțit puncte în stânga și în dreapta, având o singură victorie în ultimele 13 runde. 

Holstein Kiel a câștigat fără drept de apel meciul tur cu Hannover, scor 3-0. Alte informații interesante: 

• 61% a fost posesia lui Kiel în meciul tur cu Hannover

• Kiel a câștigat cele mai recente 5 meciuri jucate pe teren propriu. În ultimele 4 nu a primit gol

• Hannover a încasat câte 4 goluri în ultimele două deplasări (2-4 cu Sandhausen și 3-4 cu Bochum)

• Holstein Kiel impresionează prin organizarea defensivă. A permis adversarelor din acest sezon doar 97 de șuturi pe spațiul porții, lider detașat la acest aspect. În comparație, Hannover a primit 145 de șuturi pe poartă

• Kiel este cea mai liniștită echipă din 2.Bundesliga, doar 51 de cartonașe galbene încasate în acest sezon. A comis și cele mai puține fauluturi, 294

Holstein Kiel nu poate rata o șansă istorică. Mai are 3 meciuri ușoare în acest final de sezon, cu formații din a doua jumătate a clasamentului, fără obiectiv, și este la mâna ei în cursa pentru promovare. Forma arătată în perioada recentă o face mare favorită astăzi, în fața unei formații fără chef. Pe Betfair Exchange, cota pentru Holstein Kiel solist este 1.82

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Holstein Kiel vs Hannover
Pronostic:
1
Cota
1.82
Cota finala: 1.82
Profit: 4.10
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro