Ponturi Pariuri Fotbal Hamburg vs Nurnberg

BETFAIR SPORTSBOOK

Hamburger SV și FC Nurnberg se întâlnesc astăzi, de la ora 21:30, în etapa cu numărul 32 din liga secundă germană. 

Hamburger SV a pornit și acest sezon din postura de mare favorită la promovarea în Bundesliga. Prima parte a campionatului le dădea speranțe în acest sens. Se instalaseră confortabil în poziția de lider, jocul era unul pe alocuri sclipitor, iar golgeterul Terodde era pus în valoare. Tânărul manager Daniel Thioune nu a știut însă să gestioneze partea secundă a stagiunii. A fost demis și înlocuit cu Horst Hrubesch la începutul lunii mai, după o serie de 5 meciuri consecutive fără succes, dar răul este deja făcut. Hamburg păstrează doar șanse matematice la promovare. Este pe locul 5 în acest moment, cu 52 de puncte, la 6 lungimi de Furth, ocupanta locului secund. Are însă un meci restant, cel de astăzi. 

cota2.ro

Încasează AICI cel mai mare bonus la pariuri sportive din România! 200% Bonus la prima depunere până la 2000 de Lei cu rulaj X1!

Nurnberg a scăpat matematic de retrogradare datorită unei serii excelente avute în luna aprilie, 3 victorii și două remize. O prezență constantă pe prima scenă, Nurnberg are în palmares și un titlu în actualul format, în sezonul 1967/1868. În ciuda unor absențe importante, antrenorul Robert Klauss nu s-a plâns la conferința de presă și și-a asumat o ascensiune importantă în acest final de sezon. Fiecare poziție urcată aduce bani în plus, din drepturile TV pentru sezonul următor. 

În tur, Nurnberg și Hamburger SV au remizat, scor 1-1. Alte informații interesante: 

• 24 de ocazii de gol au fost în meciul tur. S-au arătat 4 cartonașe galbene

• 28% dintre golurile încasate de Hamburg au venit după cornere, aruncări de la margine sau centrări din bandă

• 60 de goluri a înscris Hamburg în acest sezon, al 3-lea atac din 2.Bundesliga

• 9 goluri s-au marcat în disputele directe din sezonul precedent

• ultimele 5 meciuri ale lui Hamburg au fost GG

• 57 de cartonașe galbene și 4 roșii au primit jucătorii lui Hamburg în acest sezon. Cei ai lui Nurnberg au fost avertizați de 59 de ori și au văzut un roșu

• 13,61 ocazii de gol/meci și-a creat Nurnberg în acest sezon, locul 5 în 2.Bundesliga la acest aspect

• Hamburg e în top, pe 4, la șuturi pe poartă, o medie de 5,16/partidă

• Hamburg are o medie de peste 7 cornere în ultimele 5 meciuri. 

Meciul de astăzi va intra în istorie. Este ultimul pe care liga îl va programa într-o zi de luni, după o înțelegere avută cu deținătorii de drepturi TV. Așadar, Hamburger și Nurnberg trebuie să lase o imagine frumoasă într-o zi festivă. Pe Betfair Sportsbook, pariul combinat peste 2,5 goluri, peste 2,5 cartonașe galbene și peste 8,5 cornere are o cotă de 3.00.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Hamburg vs Nurnberg
Pronostic:
Minim 3 goluri, 3 cartonașe & 9 cornere
Cota
3.00
Cota finala: 3.00
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro