Ponturi Pariuri Fotbal Napoli vs Udinese

BETFAIR EXCHANGE

Napoli și Udinese se întâlnesc astăzi, de la ora 21:45, în runda cu numărul 36 din Serie A. 

Napoli a câștigat 8 din ultimele 11 partide de Serie A și a urcat pe loc de UEFA Champions League. Cu 3 etape rămase de disputat, formația lui Gattuso depinde doar de ea. Este pe poziția a 4-a, cu 70 de puncte, unul peste campioana Juventus. Programul din acest final de sezon este unul la îndemână, acasă cu Udinese și Verona, în deplasare cu Fiorentina, 3 formații fără obiectiv. Antrenorul italian are probleme serioase în alcătuirea liniei de fund. Fundașii centrali Koulibaly și Maksimovic nu pot evolua, primul accidentat, iar la doilea pozitiv cu Covid-19. Nici algerianul Faouzi Ghoulam

cota2.ro

nu este refăcut. În aceste condiții, atacul va trebui să ducă greul, iar un nume atrage atenția. Nigerianul Victor Osimhen, cel mai scump transfer din vară, traversează o formă uluitoare. A înscris în ultimele 4 meciuri consecutive și a ajuns la 7 reușite în ultimele 8 partide. 

Încasează AICI cel mai mare bonus la pariuri sportive din România! 200% Bonus la prima depunere până la 2000 de Lei cu rulaj X1!

Udinese nu are nicio grijă în acest final de sezon. Ocupă locul 10, cu 40 de puncte, salvată matematic de la retrogradare. Scăpată de emoții, formația antrenată de italianul Luca Gotti merge la Napoli doar cu gândul la spectacol. Dacă Napoli se bazează pe Osimhen, oaspeții de astăzi așteaptă golul de la argentinianul Rodrigo de Paul. Și el este într-un moment bun, cu 3 goluri în ultimele 4 apariții. 

Napoli a câștigat meciul tur, scor 2-1. Alte informații relevante: 

• Meciul tur a fost unul de-a dreptul încântător, cu un total de 32 de ocazii de gol (17-15 pentru Udinese) și 14 șuturi pe spațiul porții (8-6 Udinese)

• Napoli a câștigat 9 din ultimele 10 meciuri directe jucate împotriva lui Udinese

• Cele mai recente 4 înfruntări directe au fost GG

• Napoli a marcat în toate meciurile de campionat din anul 2021

• ultimele 3 meciuri disputate de Udinese au fost GG

• 3,3 goluri/meci s-au marcat în disputele lui Napoli din acest sezon de Serie A

• 16,6 ocazii de gol/meci și-a creat Napoli în acest sezon de Serie A, cele mai multe dintre toate participantele. Udinese are și ea o medie decentă, 11,2 șanse de gol/partidă

• ultimele 6 deplasări ale lui Udinese au fost GG. Surprinzător, formația lui Gotti a marcat 26 de goluri pe teren străin în acest sezon și doar 14 pe teren propriu. 

Napoli simte amenințarea lui Juventus, așa că este obligată să câștige toate meciurile rămase în acest final de sezon. Cu probleme în apărare, fără liderul Koulibaly, Gattuso așteaptă salvarea de la vedetele din atac. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru Napoli câștigă și ambele formații marchează este 3.10. 


Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Napoli vs Udinese
Pronostic:
1 & ambele marchează
Cota
3.10
Cota finala: 3.10
Profit: 10.50
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro