Ponturi Pariuri Fotbal Gazde vs Oaspeti

Superbet

Prieteni, asa cum v-am obisnuit, astazi o sa jucam din nou un biletel in cota ceva mai mare pentru ca stiu ca aceste biletele va plac si sunt cerute. Mizez din nou pe 6 evenimente, iar azi sper sa-mi iasa pentru ca ieri, surprizele au venit de la meciurile celor de la CFR Cluj si FCSB.

Napoli - Udinese - Trupa lui Gatusso are ceva absente, insa primeste vizita unei echipe fara griji, in momentul de fata. Napoli trage tare pentru a prinde o pozitie de UEFA Champions League la finalul sezonului, iar orice pas gresit poate insemna ratarea acestui obiectiv. In spatele celor de la Napoli, Juventus sta la ”panda” si e pregatita sa profite de orice greseala.

cota2.ro

Levante - Barcelona - ”Catalanii” inca spera la castigarea titlului insa e destul de dificil. Pentru inceput, nu au voie sa piarda niciunul dintre cele trei meciuri ramase pana la sfarsitul sezonului, iar apoi pot trage linie. Barcelona nu a castigat in ultimele trei partide pe terenul celor de la Levante, insa ma astept ca astazi sa sparga gheata.

Dinamo Bucuresti - Astra Giurgiu - Dinamo pare ca si-a revenit si s-a salvat de la retrogradare in proportie de 99%, dupa parerea mea. Acum, cu moralul excelent, pot aborda returul cu Astra din semifinalele Cupei Romaniei. In tur, astralii au castigat cu 1-0, insa cred ca Dinamo poate intoarce acest scor. Ma astept ca trupa din ”Stefan cel Mare” sa marcheze astazi.

Încasează AICI cel mai mare bonus la pariuri sportive din România! 200% Bonus la prima depunere până la 2000 de Lei cu rulaj X1!

Al Jazeera AD - Khor Fakkan - In campionatul din Emirate, Jazira sta la mana ei pentru a deveni campioana. Cu un succes diseara, in ultima etapa, contra celor de la Khor Fakkan, acestia se pot incorona campioni. Al Jazira are si o revansa de luat, dupa ce in turul campionatului, in luna Ianuarie, cei de la Khor Fakkan s-au impus la scor de forfeit.

Al Fujairah - Ajman Cl. - Ramanem in campionatul Emiratelor Arabe Unite, acolo unde Fujairah primeste vizita celor de la Ajman, intr-un meci capital pentru retrogradare. Cele doua echipe sunt la egalitate de puncte, insa Ajman sta mai bine deoarece a castigat partida tur. Deasemenea, Fujairah are si un meci in minus, iar astazi nu are voie sa piarda pe teren propriu, in fata unei echipe cu un singur succes in deplasare, cu doar 8 goluri marcate si o defensiva jalnica.

Elche - Alaves - Ultimul meci de pe acest bilet e din LaLiga, din campionatul Spaniei. Pe ”Estadio Manuel Martínez Valero”, Elche primeste vizita celor de la Alaves, intr-un meci extrem de important in ceea ce priveste retrogradarea. La un asemenea meci, cu o miza uriasa a fost delegat un central care acorda foarte usor cartonase galbene, iar in ultimele 5 dueluri directe dintre Elche si Alaves nu am avut niciodata sub 5 avertismente. Mizez pe multe cartonase astazi, avand in vedere importanta partidei.

  • Napoli - Udinese - 1 (1.32)
  • Levante - Barcelona - SE-2 (1.30)
  • Dinamo Bucuresti - Astra Giurgiu - Gazdele marcheaza (1.32)
  • Al Jazeera AD - Khor Fakkan - 1 (1.25)
  • Al Fujairah - Ajman Cl. - 1X (1.42)
  • Elche - Alaves - Peste 4.5 cartonase galbene (1.40)

Cota totala: 5.63

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Gazde vs Oaspeti
Pronostic:
Vezi meciurile in articol!!!
Cota
5.63
Cota finala: 5.63
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro