Ponturi Pariuri Fotbal Atletico Madrid vs Real Sociedad

BETFAIR SPORTSBOOK

Atletico Madrid și Real Sociedad se întâlnesc astăzi, de la ora 23:00, în etapa cu numărul 36 din La Liga.

Atletico Madrid este aproape de titlul cu numărul 11 din istorie, al doilea din mandatul lui Diego Simeone. Conduce clasamentul din La Liga. Are 77 de puncte, unul peste Barcelona și două peste Real. Catalanii au și un meci în plus disputat. Antrenorul argentinian are toate atuurile în această luptă. Astăzi, pentru disputa de pe Wanda Metropolitano, are un singur fotbalist indisponibil, pe francezul Thomas Lemar. Atletico vine după un meci impecabil din punct de vedere tactic, 0-0 pe terenul Barcelonei. Madrilenii au fost cei care au ratat ocaziile mai mari și au reușit să îl anihileze pe Messi, fără a se baricada în defensivă.

cota2.ro

Primul obstacol din cele 3 rămase în drumul spre titlu este Real Sociedad, ocupanta locului 5 în prima ligă spaniolă. Bascii au sperat la un loc de Liga Campionilor în prima parte a sezonului, dar problemele de lot au împiedicat acest vis. Și în acest moment, managerul Imanol Alguacil are absenți importanți, precum Jon Pacheco, Carlos Fernandez sau Mikel Merino. Sociedad ocupă locul 5, cu 56 de puncte. Are un avans de 4 lungimi față de Villarreal, formație care îi pândește locul de Europa League. Asta dacă „Submarinul Galben” nu se impune în finala din acest sezon, caz în care ar primi un tichet direct spre grupele Ligii. 

Încasează AICI cel mai mare bonus la pariuri sportive din România! 200% Bonus la prima depunere până la 2000 de Lei cu rulaj X1!

Atletico Madrid a câștigat meciul din turul campionatului, scor 2-0. Alte informații interesante: 

• Real Sociedad a tras un singur șut pe spațiul porții lui Oblak în meciul tur

• Atletico Madrid a câștigat 6 din ultimele 7 meciuri jucate pe teren propriu împotriva lui Real Sociedad

• ultimele 6 dispute directe jucate acasă la Atletico au fost sub 3,5 goluri

• Atletico e prima în clasamentul meciurilor jucate pe teren propriu în acest sezon, 13 victorii, 3 remize și un singur eșec

• Trupa lui Simeone are un golaveraj impresionant pe Wanda Metropolitano, 37 de goluri înscrise și doar 9 primite

• Atletico are 2 fotbaliști care au contribuit la peste 20 de reușite ale echipei în acest sezon de La Liga: Luis Suarez (19 goluri și 2 pase decisive) și Marcos Llorente (12 goluri și 10 pase decisive)

• 4,66 șuturi pe poartă/meci are Atletico în acest sezon de La Liga. Doar Barcelona o depășește. Real Sociedad a cadrat doar 3,51 șuturi/meci.

O victorie astăzi o face pe Atletico aproape campioană, în condițiile în care adversarele din ultimele două runde sunt modeste, Osasuna și Valladolid. Fără mari probleme de lot, Simeone nu poate rata o astfel de oportunitate. Pe Betfair Sportsbook, cota pentru pariul combinat victorie Atletico Madrid și sub 3,5 goluri în meci este 2.10. 

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Atletico Madrid vs Real Sociedad
Pronostic:
1 & SUB 3.5 goluri
Cota
2.10
Cota finala: 2.10
Profit: 5.50
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro