Ponturi Pariuri Fotbal Lazio vs Parma

BETFAIR EXCHANGE

Lazio Roma și Parma se întâlnesc în runda cu numărul 36 din Serie A, astăzi, de la ora 21:45. 

Lazio și-a compromis în foarte mare măsură șansele la top 4, după eșecul suferit runda trecută, 0-2 pe terenul Fiorentinei. Romanii sunt acum pe locul 6, cu 64 de puncte, la 8 lungimi de Atalanta și Milan. Cele două contracandidate mai au de jucat 3 meciuri din actuala stagiune, iar Lazio 4. Simone Inzaghi poate spera la o minune, dar pentru asta trebuie în primul rând să își facă treabă și să câștige tot până la final. Pentru disputa de astăzi nu se poate baza pe Lucas Leiva și pe Pereira, ambii suspendați, dar nici pe Caicedo și Milinkovic-Savic, accidentați. Golgeterul Ciro Immobile, autor a 19 goluri și pasator decisiv la alte 6 reușite, va fi pe teren. La fel și următorii 2 marcatori ai formației în actuala stagiune, Luis Alberto (9 goluri) și Joaquin Correa. Argentinianul este în mare formă, cu 4 goluri în ultimele 3 etape. 

cota2.ro

Parma este retrogradată matematic în Serie B și pregătește deja sezonul următor. Formația românilor Dennis Man și Valentin Mihăilă, ambii incerți pentru meciul de pe Olimpico, a avut o a doua jumătate de sezon bună din punct de vedere ofensiv, dar apărarea a fost ciuruită meci de meci. Asta s-a întâmplat și în week-end, când Atalanta a învins-o cu 5-2. 

Încasează AICI cel mai mare bonus la pariuri sportive din România! 200% Bonus la prima depunere până la 2000 de Lei cu rulaj X1!

Lazio și Parma s-au înfruntat de două ori în acest sezon. În turul din Serie A, romanii s-au impus cu 2-0, iar în Cupă au câștigat tot ei, cu 2-1. Alte informații relevante: 

• Lazio a câștigat ultimele 11 meciuri jucate pe teren propriu în Serie A

• 17 goluri a înscris Lazio în ultimele 5 meciuri jucate acasă în campionat. Cea mai recentă partidă a fost o victorie cu Genoa, scor 4-3

• 3,3 goluri/meci e media atât în disputele lui Lazio din acest sezon, cât și în cele ale Parmei

• în 9 dintre cele 17 deplasări jucate de Parma s-au înscris peste 3,5 goluri

• 13,62 ocazii de gol/meci și-a creat Lazio în acest sezon. Parma nu stă nici ea rău, cu 10,2 șanse create/partidă

• În ciuda situației din clasament, Parma a înscris în 13 din ultimele 14 meciuri. 12 dintre aceste partide au fost GG.

Lazio este o echipă cu potențial enorm din punct de vedere ofensiv. Trebuie să se agațe de orice speranță în acest final de sezon, așa că victoria cu Parma e obligatorie. Oaspeții de astăzi au oferit meciuri extrem de spectaculoase în perioada recentă, indiferent de adversarul pe care l-au avut în față. Foarte probabil, dacă defensiva nu era una groaznică, trupa lui Man și Mihăilă ar fi putut evita retrogradarea. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru peste 3,5 goluri înscrise în meci este 1.99. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Lazio vs Parma
Pronostic:
Peste 3.5 goluri
Cota
1.99
Cota finala: 1.99
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro