Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 7.31

BETANO

Dynamo Kiev - FC Zorya Lugansk - Trupa lui Mircea Lucescu o intalneste pe FC Zorya in finala Cupei Ucrainei de pe Ternopilsky Misky Stadion din Ternopil. Zorya a terminat sezonul pe 3, reusind sa se califice in UEFA Europa League, in timp ce Kiev-ul a castigat trofeul de campioana. Am incredere in ”Il Luce” ca poate castiga si Cupa Ucrainei si mai poate inchide gura unor contestatari.

Holstein Kiel - SSV Jahn Regensburg - Kiel are sanse mare sa promoveze in acest sezon in Bundesliga. Are un meci in minus jucat si se afla pe pozitia secunda, la doar un punct diferenta. Un succes azi cu Regensburg ar mari diferenta la 4 puncte cu 2 etape inainte de final. Oaspetii sunt aproape salvati de la retrogradare si ma astept sa reuseasca sa atinga acest obiectiv, insa nu astazi.

cota2.ro

Încasează AICI cel mai mare bonus la pariuri sportive din România! 200% Bonus la prima depunere până la 2000 de Lei cu rulaj X1!

RB Leipzig - Borussia Dortmund - Cele doua formatii se intalnesc diseara in finala Cupei Germaniei de pe Olympiastadion, iar meciul se anunta unul extrem de interesant, mai ales dupa ce Dortmund s-a impus in week-end cu 3-2. La capitolul ”meciuri directe”, Borussia sta foarte bine, in ultimele 7 dueluri cu Leipzig reusind sa ramana neinfranti. Ma astept ca in cele 90 de minute de joc, Dortmund sa nu piarda.

Granada CF - Real Madrid - Real Madrid inca mai spera ca Atletico sa se incurce, insa e foarte dificil. Prostia lor cea mai mare e ca nu au reusit sa o invinga pe Sevilla. Azi au meci cu Granada, o echipa care practica un fotbal bun, a avut performante in acest sezon si promite. Cred insa ca Realul mai are ceva farame de speranta si ma astept ca sa nu gafeze in acest moment.

Manchester United - Liverpool FC - Manchester United e bine mersi pe locul secund in campionta, iar Liverpool trage serios la UEFA Champions League. Cu o victorie astazi si cu o victorie in restanta pe care o are, Liverpool se poate apropia la doar un punct de Chelsea. Daca ne uitam pe program, inafara de meciul cu United, Liverpool are meciuri facile, in timp ce Chelsea are meciuri cu Leicester si Villa in ultimele 2 etape. Merg azi pe cel putin un punct scos de ”cormorani”.



Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Dynamo Kiev vs FC Zorya Lugansk
Pronostic:
Dynamo Kiev castiga trofeul
Cota
1.55
Holstein Kiel vs SSV Jahn Regensburg
Pronostic:
1
Cota
1.55
RB Leipzig vs Borussia Dortmund
Pronostic:
X2
Cota
1.50
Granada CF vs Real Madrid
Pronostic:
2
Cota
1.38
Manchester United vs Liverpool FC
Pronostic:
X2
Cota
1.47
Cota finala: 7.31
Profit: 31.55
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro