Ponturi Pariuri Fotbal Granada vs Real Madrid

BETFAIR SPORTSBOOK

Granada - Real Madrid este duelul care încheie etapa cu numărul 36 din La Liga, astăzi, de la ora 23:00. 

Granada a confirmat un sezon precedent excelent, cel care a adus și prima participare în competițiile europene. Ocupă locul 10 în acest moment, cu 45 de puncte, departe de zona regrogradării. Antrenorul Diego Martinez, artizanul acestor performanțe, are probleme serioase de efectiv înaintea disputei cu Real. Fundașul Victor Diaz are coronavirus, iar Kenedy, Luis Milla, Carlos Neva și Jesus Vallejo, toți oameni de bază, sunt accidentați. 

cota2.ro

Real Madrid pare să rateze totul la mustață în acest sezon. A părăsit Liga Campionilor în faza semifinalelor și vede cum titlul se îndepărtează, cu doar câteva meciuri rămase de disputat. Trupa lui Zidane este la 5 puncte în spatele lui Atletico Madrid. Elevii lui Simeone mai au de jucat 2 meciuri, iar Real 3. În aceste condiții, „galacticii” trebuie să câștige tot și să spere la un pas greșit din partea rivalei. Zidane are la rândul lui probleme de lot. Apărarea va fi una improvizată astăzi. Lipsesc Sergio Ramos, Varane, Carvajal și Mendy. Greul va trebui să fie dus de ofensivă, una care a fost ținută în spate doar de Karim Benzema în actuala stagiune. Atacantul francez a înscris 21 de goluri și a oferit 8 pase decisive. Doar Leo Messi îl depășește în clasamentul golgeterilor. 

Încasează AICI cel mai mare bonus la pariuri sportive din România! 200% Bonus la prima depunere până la 2000 de Lei cu rulaj X1!

Granada este victima favorită a Realului. Madrilenii au câștigat ultimele 11 meciuri directe. Alte informații interesante: 

• în partida tur din acest sezon, Real Madrid s-a impus cu 2-0. Golurile au fost marcate de Casemiro și de Benzema

• Benzema a marcat în ultimele 3 meciuri directe jucate împotriva Granadei

• 57 de goluri a încasat Granada în acest sezon de LaLiga. Are cea mai slabă apărare din campionat

• 90 de șuturi spre porțile adverse a avut Benzema în acest sezon de La Liga. 50 dintre execuții au fost cadrate pe poartă

• 5 goluri cu capul a înscris Benzema în acest sezon de La Liga, liderul acestei ierarhii. Francezul are două reușite și în Liga Campionilor cu acest procedeu.

Pe Betfair Sportsbook găsim un pariu interesant, Karim Benzema are minim o minge trimisă pe capul pe poartă, la o cotă de 3.00.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Granada vs Real Madrid
Pronostic:
Benzema trimite minim o minge cu capul pe poartă
Cota
3.00
Cota finala: 3.00
Profit: 10.00
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro