Ponturi Pariuri Fotbal RB Leipzig vs Borussia Dortmund

BETFAIR SPORTSBOOK

RB Leipzig și Borussia Dortmund dispută astăzi, de la ora 21:45, finala Cupei Germaniei.

Leipzig a obținut calificarea în următoarea ediție a Ligii Campionilor. E pe locul secund în Bundesliga, cu 64 de puncte, iar meciul de astăzi va fi unul special. Clubul este în fața primului trofeu din istorie. Ar fi felul perfect în care Julian Nagelsmann și-ar lua rămas bun. Tânărul manager neamț o va pregăti din sezonul următor pe Bayern Munchen. El trebuie să se descurce astăzi fără fundașul Tyker Adams și fără mijlocașii Christopher Nkunku și Dominik Szoboszlai, toți accidentați. 

cota2.ro

Dortmund traversează o formă excelentă. A câștigat ultimele 5 meciuri de campionat, marcând de fiecare dată cel puțin două goluri, și a revenit pe loc de UEFA Champions League, lucru care părea imposibil în urmă cu o lună. Situația nu este însă tranșată. Cu două etape rămase de disputat, Borussia este pe 4, cu 58 de puncte. Are un singur punct avans față de Eintracht Frankfurt. Edin Terzic, intermiarul care a dus la bun sfârșit sezonul, are mai multe probleme de lot decât omologul său. Zagadou, Schmelzer, Witsel, Dahoud, Moukoko, dar și portarul Marwin Hitz, titular în 2021, sunt indisponibili. 

Încasează AICI cel mai mare bonus la pariuri sportive din România! 200% Bonus la prima depunere până la 2000 de Lei cu rulaj X1!

Dortmund și Leipzig s-au înfruntat și în week-end-ul trecut, în Bundesliga. Borussia s-a impus cu 3-2, la finalul unui meci dramatic, în care a condus 2-0, s-a văzut egalată, iar Sancho a înscris golul victoriei în minutul 87. Alte informații interesante: 

• 7-7 a fost raportul loviturilor de la colțul terenului în meciul direct din week-end

• și meciul tur din campionat a fost unul spectaculos, câștigat de Dortmund cu 3-1

• Leipzig are o medie de 15,62 ocazii de gol/meci în acest sezon de Bundesliga. Dortmund vine imediat în spate, cu 14,56 oportunități/partidă. Doar campioana Bayern le depășește în acest clasament

• 5,31 cornere/meci a avut Leipzig în acest sezon de Bundesliga. Dortmund stă și ea bine, cu o medie de 5,26 cornere/partidă

• 53 de cartonașe galbene au încasat jucătorii lui Leipzig în acest campionat. Cei ai lui Dortmund au văzut 44

• 29 de ocazii de gol au fost în meciul direct din week-end, 15-14 în favoarea lui Dortmund.

Nagelsmann vrea să se despartă cu un trofeu de Leipzig, așa că ne așteptăm la o intensitate aparte în finala de astăzi. De cealaltă parte, Dortmund pare să pregătească o surpriză și să îl introducă din primul minut pe golgeterul Erling Haaland, absent în meciul direct din campionat. Pe Betfair Sportsbook, pariul special minim 3 goluri, 3 cartonașe & 6 cornere are o cotă 2.25.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
RB Leipzig vs Borussia Dortmund
Pronostic:
Minim 3 goluri & 3 cartonașe & 6 cornere
Cota
2.25
Cota finala: 2.25
Profit: 6.25
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro