Ponturi Pariuri Fotbal Holstein Kiel vs Regensburg

BETFAIR EXCHANGE

Holstein Kiel și Jahn Regensburg se întâlnesc astăzi, de la ora 16:30, într-o restanță din etapa cu numărul 28 de 2. Bundesliga, al doilea eșalon fotbalistic al Germaniei. 

Orașul Kiel este în sărbătoare zilele acestea. Echipa fanion a orașului, cea de handbal, a obținut ieri o victorie importantă în turul sferturilor de finală din Liga Campionilor, în fața milionarilor de la PSG, iar cea de fotbal poate face astăzi un pas uriaș spre Bundesliga. Ar fi un moment istoric, prima dată când Holstein ajunge în prima divizie, de la introducerea actualului format. Formația pregătită de tânărul Ole Werner, un antrenor în vârstă de doar 33 de ani, ocupă locul secund în acest moment. Are 59 de puncte, unul peste Furth, echipa care o pândește. Kiel mai are 3 meciuri de disputat, iar rivala directă doar două. Așadar, o victorie astăzi ar duce-o la 4 puncte în față, cu doar două etape rămase din campionat. 

cota2.ro

Primul obstacol în calea promovării este Regensburg, ocupanta locului 14, echipă scăpată în mare parte de grijile retrogradării. Are 35 de puncte, 4 peste Braunschweig, formația de pe locul de baraj. Oaspeții vin după un eșec usturător. În week-end au fost învinși de Bochum cu 5-1. 

Încasează AICI cel mai mare bonus la pariuri sportive din România! 200% Bonus la prima depunere până la 2000 de Lei cu rulaj X1!

Holstein Kiel a câștigat meciul tur, scor 3-2. Alte informații interesante: 

• Kiel are 6 victorii consecutive pe teren propriu

• Kiel a câștigat ultimele 3 meciuri de campionat, fără să primească gol: 2-0 cu Sandhausen, 4-0 cu St. Pauli și 1-0 cu Hannover

• Kiel are de departe cea mai bună defensivă din competiție, doar 27 de goluri încasate. Următoarea formație la acest aspect este Bochum, cu 37 de goluri primite

• Regensburg a câștigat doar 3 din 15 deplasări stagionale. Are al doilea cel mai slab atac pe teren străin, 12 goluri înscrise

• Kiel este cea mai organizată echipă din 2.Bundesliga. A permis adversarelor doar 103 șuturi pe spațiul porții. În comparație, Regensburg a primit 148 de șuturi pe poartă

• 304 faulturi a comis Kiel în acest sezon, cele mai puține dintre toate participantele. Regensburg e la celălalt capăt al ierahiei, cu cele mai multe infracțiuni, 498. 

Holstein Kiel a avut un program infernal în ultimele săptămâni, dar s-a descurcat extraordinar. Ole Werner a știut cum să ruleze lotul și pare pregătit pentru un forcing de final, unul care să aducă o promovare istorică. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru victoria lui Kiel la handicap asiatic -1 este 1.90. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Holstein Kiel vs Regensburg
Pronostic:
Kiel -1 handicap asiatic
Cota
1.00
Cota finala: 1.00
Profit: 0.00
Stake: 5
Status: Void

cota2.ro
cota2.ro