Ponturi Pariuri Fotbal Chindia Târgoviște vs Viitorul Constanța

BETFAIR EXCHANGE

Chindia Târgoviște și Viitorul Constanța se întâlnesc astăzi, de la ora 20:30, în etapa cu numărul 8 din play-out. 

Chindia este singura echipă neînvinsă în acest play-out. Târgoviștenii au 35 de puncte și sunt aproape siguri că vor încheia pe primele două locuri, cele care duc la un baraj care le permite să viseze la cupele europene. Cine îl câștigă înfruntă ocupanta locului 3 sau 4 din play-off (în funcție de ce face Craiova în Cupă), pentru un loc în Conference league. Formația antrenată de Emil Săndoi are un parcurs aproape perfect în această parte a sezonului, un singur gol primit în 7 runde.

cota2.ro

Viitorul are cel mai slab sezon de la introducerea actualului format în Liga 1, cu play-off și play-out. Plecarea lui Gică Hagi de pe banca tehnică s-a văzut în jocul echipei. Experimentul spaniol, cu Ruben de la Barrera, nu a funcționat. Nici venirea lui Mircea Rednic nu a resuscitat echipa, asta pentru că vina ar putea fi în altă parte. Constănțenii și-au cedat cei mai importanți fotbaliști din atac, pe Gabi Iancu, pe Kevin Luckassen și pe Alexandru Mățan, iar înlocuitorii nu au fost pe măsură. Viitorul e acum prima deasupra locurilor de baraj, cu un avans fragil. Are 26 de puncte, două peste Astra și Voluntari. 

Încasează AICI cel mai mare bonus la pariuri sportive din România! 200% Bonus la prima depunere până la 2000 de Lei cu rulaj X1!

Ambele meciuri din sezonul regulat s-au încheiat la egalitate, 1-1 și 0-0. Alte informații interesante: 

• 1,1 goluri/meci este media în disputele Chindiei din acest play-out. În niciun meci nu s-au marcat mai mult de două goluri

• Meciurile Viitorului au a doua cea mai scăzută medie de goluri din play-out, 1,4 reușite/dispută

• Viitorul nu a marcat în 5 din ultimele 6 deplasări

• câte 2 șuturi pe spațiul porților adverse a avut Viitorul în ultimele două runde, remiza 0-0 cu Hermannstadt și victoria 1-0 cu FC Argeș

• Viitorul nu are niciun jucător care să fi atins borna celor 10 goluri în acest sezon. Golgeterul formației este Andrei Ciobanu, cu 9 reușite, 3 în play-out și 6 în sezonul regulat

• Chindia are o medie de 2 șuturi pe spațiul porții în acest play-out. 

Chindia este cea mai eficientă formație din Liga 1. Emil Săndoi a creat un gruă muncitor, care se apără perfect, închide toate culoarele spre poartă și se aruncă pe contraatac cumpătat, fără să riște nimic. De cealaltă parte, Viitorul încearcă să revină la filosofia care a consacrat-o, cu baza pe tineri, dar actuala generație pare una mai degrabă limitată. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru sub 2 goluri în regim asiatic este 1.90.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Chindia Târgoviște vs Viitorul Constanța
Pronostic:
sub 2 goluri asiatic
Cota
1.00
Cota finala: 1.00
Profit: 0.00
Stake: 5
Status: Void

cota2.ro
cota2.ro