Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 4.06

BETANO

Olimpia Milano - Aquila Basket Trento - In prima liga de baschet din Italia s-a ajuns in Play-Off, mai exact in faza sferturilor, iar Milano, echipa campioana de trei ori in ultimii 7 ani, da piept cu Trento, ultima echipa calificata in acest Play-Off din cele 8. In primul meci, Milano s-a impus cu 88-62 si ma astept ca si azi sa marcheze minim 80 de puncte asa cum a facut-o in mai toate meciurile directe cu Trento de pe teren propriu.

Reyer Venezia - Dinamo Sassari - Ramanem la baschetul din Italia si ne indreptam atentia si spre Venetia, campioana en-titre si castigatoare a titlului de doua ori in ultimii 4 ani, da piept cu Sassari, formatie campioana in sezonul 2014-2015. In primul meci, Venezia s-a impus cu 92-91, dupa prelungiri, iar astazi se anunta un nou meci pe muchie de cutit. Cred ca vor fi multe cosuri si cred ca o sa avem cel putin 160 de puncte in acest duel.

cota2.ro

Încasează AICI cel mai mare bonus la pariuri sportive din România! 200% Bonus la prima depunere până la 2000 de Lei cu rulaj X1!

Kassel Huskies - Bietingheim/Bissingen - In liga secunda de hochei din Germania se joaca primul meci din finala pentru promovare. Kassel e favorita acestei finale, insa Bietingheim a reusit meciuri bune in acest Play-Off, reusind sa o scoata pe Freiburg din semifinale cu 3-2 dupa cele 5 partide jucate. Ma astept la goluri astazi si cred ca o sa avem parte de cel putin 5 reusite.

Neuchatel Xamax FC - Grasshoppers Zurich - Ajungem si la fotbal acolo unde Grasshoppers tremura pentru calificarea directa in prima liga din Elvetia, asta dupa ce a fost invinsa in ultimele trei partide, iar Thun a egalat-o la puncte. Meciul cu Xamax pare unul destul de facil insa e unul foarte important pentru echipa din Zurich. Cred ca varianta ”X2” e cea mai buna alegere.

Anadolu Efes - Gaziantep - Ultimul meci de pe bilet e duelul de baschet din Turcia dintre Anadolu Efes si Gaziantep. Acesta e primul meci din Play-Off pentru cele doua formatii, iar cei de la Efes sunt principalii candidati la trofeu, fiind chiar actuala campioana, asta dupa ce a detronat-o pe Fenerbahce dupa ce aceasta a castigat trei titluri consecutive. In ultimul meci direct dintre Anadolu si Gaziantep jucat pe Sinan Erdem Dome, gazdele s-au impus la o diferenta de 39 de puncte. Ma astept ca cel putin o diferenta de 11-12 puncte in duelul de astazi.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Olimpia Milano vs Aquila Basket Trento
Pronostic:
Olimpia Milano peste 80.5 puncte
Cota
1.31
Reyer Venezia vs Dinamo Sassari
Pronostic:
Peste 156.5 puncte
Cota
1.33
Kassel Huskies vs Bietingheim/Bissingen
Pronostic:
Peste 4.5 goluri
Cota
1.30
Neuchatel Xamax FC vs Grasshoppers Zurich
Pronostic:
X2
Cota
1.37
Anadolu Efes vs Gaziantep
Pronostic:
Anadolu Efes -10.5 (Handicap)
Cota
1.31
Cota finala: 4.06
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro