Ponturi Pariuri Fotbal AS Roma vs Lazio

BETFAIR EXCHANGE

AS Roma și Lazio se întâlnesc astăzi, de la ora 21:45, în Derby della Capitale. Meciul face parte din etapa cu numărul 37 de Serie A. 

AS Roma a fost eliminată în semifinalele Europa League și a rămas cu un singur obiectiv în acest final de sezon. Ocupă locul 7, cu doar 58 de puncte, așa că mai poate spera doar la un loc în Conference League, „competiția săracilor” pe care UEFA o va înființa în acest an. Poziția îi este însă amenințată de Sassuolo. Formația lui De Zerbi este la doar două puncte în spate, cu două etape rămase de disputat. Aflat la ultimele meciuri pe banca Romei, Paulo Fonseca are o mulțime de indisponibili. Pe listă se numără și portarul titular Pau Lopez, accidentat. Gazdele de astăzi au fost protagoniste în câteva meciuri speciale în perioada recentă, adevărate recitaluri de goluri, cum ar fi înfrângerile cu Cagliari, scor 2-3, Manchester United, scor 2-6, sau Inter, scor 1-3, dar și victoriile cu Crotone, scor 5-0, și returul un United, scor 3-2. 

cota2.ro

Lazio încă are șanse la un loc de Champions League. Sunt mici, pur matematice, dar elevii lui Simone Inzaghi sunt datori să încerce. Oaspeții sunt pe locul 6, cu 67 de puncte. Au de recuperat 6 puncte față de Napoli. Formația lui Gattuso mai are de jucat 2 meciuri, iar Lazio mai are 3 partide. Inzaghi are un singur indisponibil astăzi, pe sârbul Mikinkovic-Savic. Golgeterul Ciro Immobile traversează o formă deosebită, cu 6 goluri în ultimele 6 partide. Aceste reușite l-au propulat în fruntea clasamentului all-time al marcatorilor lui Lazio, cu 150 de reușite. 

Încasează AICI cel mai mare bonus la pariuri sportive din România! 200% Bonus la prima depunere până la 2000 de Lei cu rulaj X1!

Meciul din turul campionatului a fost câștigat fără drept de apel de Lazio, scor 3-0. Alte informații relevante: 

• toate șuturile expediate de Lazio în meciul tur au fost cadrate pe poartă, 9 din 9

• 3,3 goluri/meci s-au marcat în disputele celor de la AS Roma în acest sezon. Media e una ridicată și în cazul lui Lazio, 3,2 reușite/partidă

• în 5 din ultimele 6 meciuri jucate de Roma s-au marcat peste 3,5 goluri

• ultimele 8 meciuri directe în care AS Roma a fost considerată gazdă au fost GG

• 14,19 ocazii de gol/meci și-a creat AS Roma în acest sezon de Serie A. Lazio e imediat în spate la acest aspect, cu 13,69 oportunități/partidă.

AS Roma va fi antrenată de Jose Mourinho în sezonul următor. Antrenorul portughez pregătește transferuri importante în vară, așa că actualii jucători trebuie să demonstreze că merită un loc și în mandatul portughezului. De cealaltă parte, Lazio încă își urmărește visul, top 4, mânată de Immobile, autor a 20 de reușite stagionale. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru peste 3 goluri în regim asiatic este 1.84. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
AS Roma vs Lazio
Pronostic:
Peste 3 goluri asiatic
Cota
1.84
Cota finala: 1.84
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro