Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 4.88

BETANO

Chelsea - Leicester - Finala FA Cup dintre Chelsea si Leicester se va disputa pe Wembley si cu siguranta ambele echipe isi doresc adjudecarea acestui trofeu. Ma astept la multe lovituri de colt acand in vedere miza jocului si cred ca vor fi foarte multe daca se va marca cel putin un gol in prima repriza, deoarece jocul se va deschide.

Politehnica Iasi - AFC Hermannstadt - In Liga 1 avem un meci de totul sau nimic pentru cele doua formatii. Care pierde, retrogradeaza! Daca meciul se termina egal, sansele ca cele doua formatii sa retrogradeze impreuna sunt foarte mari. Cred ca o sa fie un meci dur, un meci in care cred ca vor fi si multe faze de poarta. De aceea ma astept si la destul de multe cornere.

cota2.ro

Încasează AICI cel mai mare bonus la pariuri sportive din România! 200% Bonus la prima depunere până la 2000 de Lei cu rulaj X1!

FC Augsburg - Werder Bremen - Tot un meci important de la retrogradare se joaca azi in Bundesliga, intre Augsburg si Werder. Cele doua formatii nu stau bine deloc, iar care pierde are sanse sa retrogradeze. Ma astept la un meci cu foarte multe atacuri pe flancuri si multe actiuni incheiate. Asadar, cel mai indicat pariu e cel pe lovituri de colt, dupa parerea mea.

Spezia - Torino - Avem meci de la retrogradare si in Serie A, acolo unde Benevento inca mai spera sa se salveze. Spezia si Torino au 4 puncte avans, iar Torino are o restanta cu Lazio. Va fi un meci interesant si in primul rand, Spezia trebuie sa atace. Ma astept la multe faze de poarta si implicit lovituri de colt.

AS Roma - SS Lazio Roma - Ultimul bilet de pe bilet de ”derby-ul” Romei, cel dintre Lazio si AS. Lazio mai spera la un loc de UEFA Champions League, in timp ce Roma vrea sa se agate de locul 7, loc ce duce in Play-Off-ul UEFA Europa League, insa pozitia ii e amenintata de Sassuolo. Ma astept, ca si la celelalte meciuri, la goluri, faze de poarta si multe cornere.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Chelsea vs Leicester
Pronostic:
Peste 8.5 cornere
Cota
1.42
Politehnica Iasi vs AFC Hermannstadt
Pronostic:
Peste 7.5 cornere
Cota
1.44
FC Augsburg vs Werder Bremen
Pronostic:
Peste 7.5 cornere
Cota
1.40
Spezia vs Torino
Pronostic:
Peste 6.5 cornere
Cota
1.31
AS Roma vs SS Lazio Roma
Pronostic:
Peste 7.5 cornere
Cota
1.30
Cota finala: 4.88
Profit: 19.40
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro