Ponturi Pariuri Fotbal Sepsi OSK vs FCSB

BETFAIR EXCHANGE

Sepsi Sf. Gheorghe și FCSB se înfruntă astăzi, de la ora 22:00, în runda cu numărul 8 din play-off-ul Ligii 1. 

Sepsi pare cea mai serioasă echipă din Liga 1. Are stabilitate financiară, un lot echilibrat, atât din punct de vedere numeric, cât și valoric, și o motivație importantă. Un rezultat pozitiv astăzi i-ar duce pe covăsneni pe locul 3 în play-off, peste Universitatea Craiova. Formația antrenată de Leo Grozavu a demonstrat deja că este o nucă tare în această parte a sezonului, având victorii cu toate cele 3 candidate la titlu. Sepsi impresionează prin organizare, dar mai ales prin capacitatea incredibilă de efort. Spre exemplu, în meciul direct cu FCSB din turul play-off-ului, jucătorii formației din Sf. Gheorghe au alergat în total 121 de km, cu 6 mai mult decât adversarii! Doar Nicolae Păun, revelația lui Grozavu, a parcurs o distanță de 12,5 km. 

cota2.ro

FCSB vine cu moralul scăzut la Sf. Gheorghe, după remiza înregistrată runda trecută, 2-2 cu Academica Clinceni. Nu e singurul lucru care le dă bătăi de cap oaspeților de astăzi. CFR Cluj a învins-o pe Craiova, scor 3-1, și s-a distanțat la 4 puncte în fruntea Ligii 1. Un pas greșit astăzi ar trimite titlul, într-o proporție mare, în Gruia. Toni Petrea are și probleme de efectiv. Florinel Coman este în continuare absent, la fel ca Andrei Miron, Adrian Șut și Ionuț Panțîru. 

Încasează AICI cel mai mare bonus la pariuri sportive din România! 200% Bonus la prima depunere până la 2000 de Lei cu rulaj X1!

Sepsi este neînvinsă în cele 3 meciuri direct cu FCSB din acest sezon. A fost 1-1 în ambele dispute din sezonul regulat și 2-1 în play-off. Alte informații interesante: 

• Sepsi a câștigat ultimele două meciuri jucate pe teren propriu, ambele fără să primească gol: 1-0 cu Clinceni și 2-0 cu Craiova

• 13 puncte a strâns Sepsi în acest play-off. FCSB a acumulat 11

• Sepsi are cea mai bună defensivă din play-off, 4 goluri primite în 7 meciuri. FCSB a încasat 9

• 14-8, în favoarea lui Sepsi, este raportul șuturilor pe poartă în meciurile directe din acest sezon. FCSB nu a cadrat mai mult de 3 șuturi în niciuna dintre dispute

• 1.800 de euro va primi fiecare jucător al lui Sepsi, pentru o victorie împotriva lui FCSB. 

Pare că Leo Grozavu l-a citit perfect pe Toni Petrea și l-a dominat în toate disputele directe. Sepsi are o șansă unică să urce pe locul 3, unul nesperat la startul sezonului, dar perfect meritat prin prima jocului. Asta i-ar transforma pe covăsneni în favoriți la un loc de cupă europeană, o primă participare în istoria echipei. De cealaltă parte, FCSB a arătat că nu face față presiunii puse de CFR Cluj. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru Draw No Bet Sepsi (DNB / Pariu Fără Egal) este 2.50. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Sepsi OSK vs FCSB
Pronostic:
Sepsi DNB
Cota
1.00
Cota finala: 1.00
Profit: 0.00
Stake: 5
Status: Void

cota2.ro
cota2.ro