Ponturi Pariuri Fotbal Osnabruck vs Hamburg

BETFAIR SPORTSBOOK

VfL Osnabruck și Hamburger SV se întâlnesc astăzi, de la ora 16:30, în penultima etapă a ligii secunde din Germania. 

Osnabruck, formație fără pretenții, aflată la al doilea sezon consecutiv în 2.Bundesliga, are o misiune imposibilă în acest final de campionat. Ocupă loc direct retrogradabil, penultimul. Are 30 de puncte, unul mai puțin decât Braunschweig și Sandhausen, formațiile de deasupra. Fără probleme noi de efectiv, este de așteptat ca antrenorul Markus Feldhoff să folosească aceeași formulă ca în victoria de runda trecută, împotriva ultimei clasate, Wurzburger Kickers. 

cota2.ro

Hamburg, unul dintre marile nume din istoria fotbalului german, se zbate de 3 sezoane în liga secundă. Scenariul pare să se repete obsesiv. Pornește sezonul pe cai mari, din postura de mare favorită la promovare, dar entuziasmul dispare pe parcurs. Așa s-a întâmplat și anul acesta. Debutul a fost unul ideal, cu victorii concludente și un joc ofensiv care speria rivalele. Experimentatul atacant Terodde nu rata nimic, iar revenirea în Bundesliga se simțea. Odată cu intrarea în 2021, lucrurile s-au schimbat radical. Hamburg a mai câștigat doar 3 din ultimele 13 meciuri oficiale și ocupă locul 4, cu 2 etape rămase de disputat. Promovarea directă a fost deja ratată, dar mai poate spera la locul de baraj, ocupat acum de Furth, formație cu 3 puncte avans. 

Încasează AICI cel mai mare bonus la pariuri sportive din România! 200% Bonus la prima depunere până la 2000 de Lei cu rulaj X1!

Hamburger SV a câștigat categoric meciul cu Osnabruck din turul campionatului, scor 5-0. Alte informații interesante: 

• Osnabruck a pierdut ultimele 13 meciuri disputate pe teren propriu. Are cel mai slab golaveraj acasă, 13 goluri marcate, și cea mai slabă defensivă, 32 încasate

• 3,3 goluri/meci s-au marcat în meciurile lui Hamburg din acest sezon. Și disputele în care a fost implicată Osnabruck au o medie bună, 2,7 reușite/partidă

• Osnabruck a primit gol în toate meciurile jucate pe teren propriu în acest sezon

• în ultimele 4 meciuri jucate de Osnabruck s-au marcat câte 4 goluri

• Hamburg vine după o demonstrație de forță, 5-2 cu Nurnberg. Ultimele 6 meciuri din campionat au fost GG

• 23 de goluri a înscris Simon Terodde, atacantul lui Hamburg, în acest sezon. E golgeterul competiției și traversează o formă bună, 3 reușite în ultimele două partide. 

Osnabruck va lupta pentru rămânerea în Bundesliga. O remiză nu îi este de ajuns, așa că trebuie să riște. Cel mai probabil, „vulpoii” lui Hamburg vor specula acest lucru. Pe Betfair Sportsbook, pariul combinat Hamburg se impune și peste 2,5 goluri în meci are o cotă de 2.06. 

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Osnabruck vs Hamburg
Pronostic:
2 & Peste 2.5 goluri
Cota
2.06
Cota finala: 2.06
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro