Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 3.89

BETANO

Dijon - Nantes - Oaspetii încă mai spera sa scape de grijile retrogradarii, iar astazi întâlnesc o echipa deja retrogradata și o echipa care are cea mai slaba defensiva. Ma astept la un succes al oaspeților în acest meci.

Nimes - Lyon - Nimes spera sa scape de retrogradare, însă adversarul de astăzi are de gând sa tragă la locul de UEFA Champions League. E un meci foarte important pentru ambele formații și ma astept la multe atacuri încheiate cu sut și implicit multe cornere.

cota2.ro

Încasează AICI cel mai mare bonus la pariuri sportive din România! 200% Bonus la prima depunere până la 2000 de Lei cu rulaj X1!

Sepsi OSK - FCSB - Ros-albastrii au nevoie de victorie pentru a putea tine aproape de CFR Cluj. Sepsi e o nuca tare, iar etapa trecuta au învins campioana în Gruia. Va fi un meci dificil pentru FCSB, însă e unul decisiv și ma astept sa marcheze.

Benevento - Crotone - Benevento are nevoie de succes în partida cu Crotone, echipa deja retrogradata în Serie B. Cu o victorie, gazdele se apropie la un gol de Torino, iar cele doua se vor întâlni in meci direct, în ultima etapa. Ma astept ca Benevento sa se impuna în meciul de azi.

Athletic Bilbao - Real Madrid - "Los Blancos" încă mai are speranțe la titlu și spera ca rivala Atletico Madrid se va incurca în ultimele doua etape. Real și Bilbao au probleme de lot însă cred ca va fi un meci destul de tare. Ma astept la un succes al celor de la Real și la o prelungire a suspansului pana in ultima etapa.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Dijon vs Nantes
Pronostic:
Nantes castiga minim o repriza
Cota
1.30
Nimes vs Lyon
Pronostic:
Peste 7.5 cornere
Cota
1.31
Sepsi OSK vs FCSB
Pronostic:
FCSB marcheaza
Cota
1.32
Benevento vs Crotone
Pronostic:
Benevento castiga minim o repriza
Cota
1.30
Athletic Bilbao vs Real Madrid
Pronostic:
Real Madrid castiga minim o repriza
Cota
1.33
Cota finala: 3.89
Profit: 14.45
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro