Ponturi Pariuri Fotbal Bournemouth vs Brentford

BETFAIR EXCHANGE

Bournemouth și Brentford joacă astăzi, de la ora 20:00, în manșa tur a semifinalei play-off-ului pentru promovarea în Premier League. 

Bournemouth a căzut în Championship la finalul sezonului trecut și era mare favorită la o revenire rapidă, mai ales că și-a păstrat aproape toate vedetele. Jocul nu a fost însă convingător. Apărarea a comis-o des, încasând 46 de goluri în 46 de etape. După ratarea promovării directe, gazdele de astăzi au clacat complet, terminând sezonul regulat cu 3 înfrângeri la rând. Echipa este pregătită în acest moment de Jonathan Woodgate, un tehncian fără experiență. Singura echipă pe care a mai pregătit-o până acum a fost Middlesbrough, în iunie 2019. Un an mai târziu a fost demis, după ce clubul s-a zbătut în zona retrogradării. El a preluat-o pe Bournemouth în februarie, ca interimar, dar a fost păstrat până la finalul stagiunii. Astăzi nu poate folosi un om vital, pe mijlocașul Lewis Cook. 

cota2.ro

De cealaltă parte, antrenorul danez Thomas Frank a transformat-o pe Brentford în cea mai atractivă echipă din Championship. Anul trecut a ratat dramatic promovarea, pierzând finala play-off-ului cu Fulham, dar nu s-a abătut de la stilul de joc ultraofensiv. A avut cel mai bun atac în sezonul regulat, 79 de goluri, mai multe chiar și decât Norwich, prima clasată. Forma traversată este excelentă, 4 victorii consecutive. Victorii au fost și în meciurile direct cu Bournemouth din acest sezon, 2-1 și 1-0. În cel mai recent, disputat în urmă cu 3 săptămâni, a Brentford a predat o lecție de fotbal, dominând autoritar: 18-4 la ocazii de gol și 6-1 la șuturi pe poartă.

Încasează AICI cel mai mare bonus la pariuri sportive din România! 200% Bonus la prima depunere până la 2000 de Lei cu rulaj X1!

Cele mai interesante informații înaintea disputei de pe Vitality Stadium:

• Bournemouth n-a înscris în ultimele 3 meciuri, pierdute în fața lui Brentford, Wycombe și Stoke

• Brentford are o serie de 6 meciuri consecutive fără eșec pe teren străin

• 13,5 ocazii de gol/meci și-a creat Brentford în acest sezon. Îi este superioară lui Bournemouth, care a avut 11,9 oportunități/partidă

• Brentford și Bournemouth conduc clasamentul eficienței. În cazul ambelor formații, 34% dintre șuturile pe poartă au fost transformate în goluri

• 30 de goluri a înscris Ivan Toney, atacantul lui Brentford, în acest sezon. Este golgeterul din Championship. Vârful a reușit și 10 pase decisive

• 9 lovituri de pedeapsă a obținut Brentford în acest sezon, dovadă a faptului că ajunge des în careul advers. Bournemouth a beneficiat doar de 3.

La cum au arătat meciurile directe din acest sezon, nu văd cum Brentfod ar putea să piardă în fața unui Bournemouth secat de energie și de inspirație. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru Draw No Bet Brentford este 1.94. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Bournemouth vs Brentford
Pronostic:
Brentford Draw No Bet
Cota
1.94
Cota finala: 1.94
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro