Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 3.10

BETANO

AFC Bournemouth - Brentford FC - Cele doua formatii se intalnesc in Play-Off-ul de promovare pentru Premier League, iar oaspetii vor sa nu mai rateze sansa din sezonul trecut, atunci cand au fost eliminati in finala de Fulham. Gazdele promiteau la startul sezonului, insa defensiva a fost destul de slaba. La Bretford atacul merge excelent si ma astept ca acestia sa reuseasca sa marcheze.

Dunărea Călărași - FK Csikszereda Miercurea Ciuc - Cu o victorie, Dunarea Calarasi e sigura de o pozitie la barajul pentru Liga 1, iar astazi intalnesc ultima echipa din clasamentul Play-Off-ului. Pe teren propriu, Calarasi-ul a jucat destul de binisor, a jucat ofensiv si a marcat multe goluri, ultima victima fiind Rapid, care a pierdut cu 3-2. Ma astept la cel putin un gol marcat de gazde, avand in vedere importanta acestei partide.

cota2.ro

Încasează AICI cel mai mare bonus la pariuri sportive din România! 200% Bonus la prima depunere până la 2000 de Lei cu rulaj X1!

Karsiyaka - Turk Telekom - Din fotbalul romanesc trecem la baschetul din Turcia, acolo unde avem un meci decisiv pentru accederea in semifinalele Play-Off-ului. Dupa doua meciuri intre Karsiyaka si Turk Telekom, scorul este 1-1, iar meciul de diseara e de totul sau nimic. Avand in vedere importanta partidei, ma astept la multe puncte reusite de cele doua formatii, iar un pont pe cel putin 149 de puncte reusite pare o formalitate.

Promitheas - Peristeri - Ramanem la baschet insa trecem la cel din Grecia, acolo unde avem un meci asemanator cu cel din Turcia. Promitheas si Peristeri se afla la egalitate, 1-1, dupa doua meciuri disputate, iar invingatoarea de astazi se califica in semifinalele Play-Off-ului. Astept si de la acest meci foarte multe puncte, avand in vedere importanta partidei pentru cele doua echipe.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
AFC Bournemouth vs Brentford FC
Pronostic:
Brentford FC marcheaza
Cota
1.38
Dunărea Călărași vs FK Csikszereda Miercurea Ciuc
Pronostic:
Dunărea Călărași marcheaza
Cota
1.31
Karsiyaka vs Turk Telekom
Pronostic:
Peste 148.5 puncte
Cota
1.32
Promitheas vs Peristeri
Pronostic:
Peste 142.5 puncte
Cota
1.30
Cota finala: 3.10
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro